* Σας ευχηθήκαμε καλό χειμώνα;

* Α, ναι και θα είναι καλός χειμώνας!

* Καθόσον οι πρόωρες εκλογές ε,ε, έρχονται!

* Δεν πάει άλλο η εκλογολογία!

* Δεν πάει άλλο και η ανεύθυνη μπουρδολογία της αντιπολίτευσης, που για όλα φταίει η κυβέρνηση, ακόμη και για την έκρηξη των ηφαιστείων σε Αίτνα και Λα Πάλμα.

* Έχουμε και το τρελοκομείο των αρνητών του εμβολιασμού. Στέλνουν στα δικαστήρια δασκάλους, καθηγητές, γιατρούς, παπάδες και καντηλανάφτες!

* Όλα αυτά, μπορεί να είναι βλακείες και τρελαμάρες, αλλά δεν παύουν να «πείθουν» αφελείς και ανεγκέφαλους.

* Και στη χώρα μας αυτά τα είδη ευδοκιμούν, περισσότερο και από τα.. βλίτα! 

* Άλλο πάλι και τούτο! Σε τοπικό επίπεδο έχουμε δημαρχολογίες και παπαρολογίες, γύρω από το Δήμο Αρταίων και το «φάγωμα» του Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

* Δημαρχολογίες του. Αέρα!

* Κινήσεις και πρωτοβουλίες πολιτών για συγκρότηση δημοτικής δύναμης, που θα κατακτήσει το «κουραδόκαστρο», το Δήμο Αρταίων.

* Χωρίς βέβαια ονόματα, γιατί δεν υπάρχουν!

* Κουβέντα να γίνεται!

* Με… «αινίγματα» δεν κερδίζεται ο Δήμος Αρταίων. 

* Και μάλιστα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που στις προηγούμενες εκλογές δεν κατάφερε να εκλέξει ούτε έναν δικό του δημοτικό σύμβουλο.

* Από τον ΣΥΡΙΖΑ, που σε επίπεδο νομού Άρτας κι ενώ βρισκότανε στην εξουσία, δεν έβρισκε ούτε υποψήφιους δημάρχους για τους τοπικούς δήμους και εκείνους που βρήκε στις τελευταίες εκλογές… «πάτωσαν»!

* Αλλά ας επανέλθουμε στο Δήμο Αρταίων.

* Είδαν και απόειδαν οι εμπνευστές αυτών των κινήσεων και «πέταξαν» κι ένα… όνομα, για να μας πείσουν ότι «μιλάνε σοβαρά»!

* Και επέλεξαν αυτό του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΙΡΩΝΗ!

* Χωρίς βέβαια και να τον ρωτήσουν, ως όφειλαν.

* Τι να πούμε; Το τελευταίο εμάς μας… ξεπερνάει!

* Συνταγές των μακρινών δεκαετιών 50΄ και 60΄!

* Πάμε και σε άλλα τρελά!

* Πατέρας, αρνητής του εμβολίου, πήγε σε σχολείο, που δεν δέχτηκαν το παιδί του χωρίς μάσκα και μοίρασε «πρόστιμα», άκουσον – άκουσον, στη διευθύντρια του σχολείου 2.700.000 € και ακολουθούν, όπως είπε, και άλλα, πιο μεγαλύτερα (!!!) για την υπουργό Παιδείας ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ και σε όλους τους άλλους… υπεύθυνους(!!!).

* Στη Σύρο, μητέρα και καθηγήτρια (!) παρακαλώ, προχώρησε σε μηνύσεις κατά συναδέλφων της καθηγητών για «έσχατη προδοσία» (!!!), γιατί δεν επέτρεψαν την είσοδο των παιδιών της στο σχολείο τους, χωρίς μάσκα!

* Η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο!

* Αλήθεια, γιατί σε αυτές τις περιπτώσεις, λέω τώρα εγώ, με εισαγγελική παρέμβαση, δεν γίνεται απευθείας άρση της επιμέλειας;

* Να τους πάρουν τα παιδιά τους, όπως τα παίρνουν από άλλους γονείς, πολύ λιγότερο επικίνδυνους για την… υγεία των παιδιών τους;

* Και το μυαλό τους είναι θολό, πωπωπωπωπωπωπωπω, κατά πως έλεγε και ο ποιητής Φανφάρας στο… «Ξύπνα Βασίλη»!

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top