* Δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκουν εκείνοι που παρακολουθούν τις χοντράδες των… Αρβυλοσάτιρων  και γελούν;

 

* Διότι για να κάνεις σάτιρα (όχι διατεταγμένη τύπου Λαζόπουλου), πρέπει να έχεις πρωτίστως το μεγαλείο του… αυτοσαρκασμού!

 

* Να σατιρίζεις πρώτα την αφεντιά σου και μετά τους άλλους, να σηκώνεις το δάκτυλο πρώτα στον εαυτό σου και να κάνεις λόγο περί ηθικής, εάν πράγματι την πιστεύεις και τη δέχεσαι!

 

* Οι αρβυλόμαγκιες, οι ραδιοαρβυλόμαγκες συναγωνιζόντουσαν μεταξύ τους, για το ποιος θα πεί την μεγαλύτερη χαζομάρα, την μεγαλύτερη χοντράδα, την πιο… κρυάδα!

 

* Και με το δάκτυλο… σηκωμένο!

 

* Έσκασε η περίπτωση του ενός τετάρτου αυτού του θιάσου, του Στάθη Παναγιωτόπουλου, με το κορίτσι που το ρεζίλεψε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για να γίνει το… «έλα να δεις»!

 

* Να βλέπεις τις φάτσες τους και να απολαμβάνεις επιτέλους… «σάτιρα»!

 

* Αλλά το δάκτυλο πάντα σηκωμένο, στις αντιδράσεις.

 

* Καθόσον καλή η πλάκα, τα χαχαχα και τα χουχουχου, αλλά η σάτιρα… εκδικείται, αν δεν την κάνεις με σεβασμό και μακράν μονόπλευρων και κυρίως πολιτικών σκοπιμοτήτων.

 

* Πάμε και στα της πανδημία. Οι μισοί επιστήμονες μας καθησυχάζουν, λέγοντάς μας ότι θα αρχίσει να υποχωρεί και οι άλλοι μισοί να κάνουμε τις… διαθήκες μας!

 

* Κάποιοι φίλοι του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» διέκριναν δημοσιογραφική εμπάθεια από την πλευρά μας, σε βάρος του ΓΑΠ, κατά κόσμον ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

 

* Και δεν έχουν και άδικο, αλλά μπροστά στην υποτίμηση της νοημοσύνης των πολιτών και την απαξίωση της πολιτικής, η εμπάθεια είναι πλημμέλημα!

 

* Και να μου το θυμάστε ο ΓΑΠ, δεν «συγχωρεί», αλλά τιμωρεί και μόλις του δοθεί η ευκαιρία και πάλι θα την κάνει την ζημιά του, και όχι μόνο στο κόμμα που ίδρυσε ο πατέρας του.

 

* Να μου το θυμάστε!

 

* Και περισσότερο να το θυμούνται κάποιο αρτινοί «Παπανδρεϊκοί» που κατά την προεκλογική περίοδο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ, συναγωνίζονταν μεταξύ τους για το ποιος θα πει την πιο… παπατζίδικη ατάκα!

 

* Τον έβγαζαν αρχηγό από την πρώτη Κυριακή και με ποσοστά… Βόρειας Κορέας!

 

* Το διάβασα και μου άρεσε: Τι την ήθελε την άδεια για ταχύπλοο ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ; Επί πέντε χρόνια οδηγούσε τη χώρα χωρίς… δίπλωμα!

 

* Εύλογο το ερώτημα: Όσοι παίρνουν οδηγίες για την υγεία τους, από τον πνευματικό τους, όταν είναι να χτίσουν σπίτι, ποιόν ρωτάνε; Τον καντηλανάφτη του… πνευματικού τους;

 

* Τι σου είναι τέλος πάντων η ζωή! Ο Γιωργάκης έγινε υπουργός, αρχηγός κόμματος και πρωθυπουργός και τον έκανε «μια χαψιά», ένα… παιδαρέλι ο Ανδρουλάκης!

 

* Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν επιχειρηματίας, ήταν Νομάρχης και Περιφερειάρχης και κατέληξε να καθαρίζει… τουαλέτες στη… Φάρμα!

 

* Η Ρούλα Κορομηλά και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, από είδωλα της τηλεόρασης, ειδωλολάτρες του εαυτού τους.

 

* Έφυγε και ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ, ο αντιεμβολιαστής και αρχηγός κόμματος μεγαλοδημοσιογράφος, με πολλά «ναι μεν αλλά» από πολλούς συναδέλφους του, μεγαλοδημοσιογράφους, μικροδημοσιογράφους και αυτοαποκαλούμενους δημοσιογράφους!

 

* Πόσο θα λείψει, σε όλους αυτούς!!!

 

* Και το ανέκδοτο της χρονιάς που φεύγει: Αλέξης είπε ψεύτη τον Κυριάκο! Ο Αλέξης!!!

 

* Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα με υγεία και… αποκορωνοϊστικα!

 

 

 

 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

Login

Go to top