Σήραγγα που θα ενώνει Θεοδώριανα – Μελισσουργούς σχεδιάζει(!) ο Καχριμάνης της Περιφέρειας.

Το μόνο πρόβλημα που τον «πονοκεφαλιάζει», είναι ο αριθμός των λωρίδων… κυκλοφορίας.

Προφανώς ο Περιφερειάρχης μας, ήπιε πολύ νερό από τα… Θεοδώριανα!

Βέβαια μια σήραγγα στοιχίζει λιγότερο, από μια αποχέτευση σε αυτά τα χωριά ή ένα αεροδρόμιο στην Κωστηλάτα, αιτήματα λαϊκών συνελεύσεων των παρελθόντων ένδοξων χρόνων της μεταπολίτευσης, του σοσιαλισμού και των λοιπών δημοκρατικών και «προοδευτικών» δυνάμεων.

Σε παράλληλο σύμπαν ζει η κυβέρνηση, μας ματαείπε η βουλευτής Άρτας ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ. Την προηγούμενη φορά (πέρυσι) μας συγκίνησε, αυτή τη φορά μας… «κατατρόμαξε»!

Ας ελπίσουμε ότι την επόμενη, αυτή η ατάκα της κας Γεροβασίλη, θα μας… «ξεκαρδίσει»!

Σε απάντηση του Υπουργείου Παιδείας, (μετά από σχετική ερώτηση από βουλευτές της Ελληνικής Λύσης, στην περιοχή των Ραδοβυζίων της Άρτας, λειτουργούν σχολεία ακόμα και με έναν μαθητή, εξαιτίας του δύσκολου οδικού δικτύου.

Ας ανοίξουν… σήραγγες, σαν αυτή που σχεδιάζουν να ενώσουν τα Θεοδώριανα με τους Μελισσουργούς.

Μάλιστα διαβάζουμε ότι στο Νηπιαγωγείο Μεσοπύργου υπηρετούν δύο εκπαιδευτικοί, για… έναν μαθητή!

Και τα ρεπό αυτών των εκπαιδευτικών πως καλύπτονται;

Σήραγγα κάτω από το Λόφο Περάνθης σχεδιάζει και ο Δήμος Αρταίων και μάλιστα… διπλή!

Αφού θα είναι και… διπλή, υποφέρεται!

Μήπως τελικά οι σχεδιαζόμενες σήραγγες στην περιοχή μας, είναι πιο πολλές από εκείνες που «φάγαμε» για να μην μας «φάει» ο κορωνοϊός;

ΟΛΓΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: «Η συγκάλυψη (των υποκλοπών κατά του Νίκου Αδρουλάκη) δεν θα γίνει ανεκτή…!!!!!

Διότι, λέμε εμείς, αυτό το προνόμιο (της συγκάλυψης) ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ, που αποκτήθηκε, μετά από αγώνες του λαού, των Φλαμπουράρηδων, των Πολάκηδων (με τα διπλά βιβλία), των… Σκουρλέτηδων και των άστεγων… Παπαδημούληδων!

Ούτε με τριπλή δεν πιάνονται οι Συριζαίοι. Από τη μια διαλαλούν ότι στις επόμενες εκλογές το κόμμα τους θα είναι πρώτο(!), από την άλλη καταγγέλλουν το Μητσοτάκη ότι σχεδιάζει να αλλάξει τον εκλογικό νόμο, υπέρ του πρώτου κόμματος, που οι Συριζαίοι ονειρεύονται πως θα είναι(!!!) και από την αποδώθε, διαμαρτύρονται γιατί δεν αλλάζει ο εκλογικός νόμος, όπως το «σχεδίαζε» ο Μητσοτάκης(!!!).

Δέστε τους!

Κι ακούς στελέχη του νέου ΠΑΣΟΚ και του «υιοθετημένου», από τον Τσίπρα, ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ, ότι ο πρόεδρός τους, θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.

Αυτό το «λένε» και οι δημοσκοπήσεις δηλαδή. Κάπου… 6% τον θεωρούν καταλληλότερο για πρωθυπουργό!

Που σημαίνει ότι δεν έχουμε μόνο ενεργειακή κρίση, αλλά κρίση… χιούμορ!

Βέβαιοι λοιπόν στο νέο ΠΑΣΟΚ, ότι ο Ανδρουλάκης τους θα είναι και ο επόμενος πρωθυπουργός, βέβαιος και ο Αλέξης Τσίπρας για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και την… πρωθυπουργοποίησή του!

Το ίδιο ακριβώς όνειρο είχε και ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ (που τον θυμήθηκε κι αυτόν;) πάνω από 37 χρόνια!

Και χωρίς να είναι και θύμα (ο Λεβέντης) υποκλοπών των «εχθρών» της Δημοκρατίας! 

Κατά της ολιγαρχίας και ο Γιάνης (του ενός Ν) ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ο πιθανότερος συνέταιρος του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια επόμενη (απίθανη) κυβέρνηση συνεργασίας τους!

Θέμα χρόνου είναι η κατάρρευση της κυβέρνησης, μας λέει σχεδόν «σύσσωμη» η αντιπολίτευση. Ποιανού όμως… χρόνου;

Πάντως όλα τα παραπάνω, βγάζουν περισσότερο γέλιο, από ότι οι προβλέψεις του Πολάκη για… «αυτοδυναμία» του ΣΥΡΙΖΑ και του Οδυσσέα Κωνσταντόπουλου, για πρωθυπουργοποίηση του Ανδρουλάκη.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top