*** Δήμαρχε, δήμαρχε, δήμαρχε! Η «Εθνική Ομάδα» σου, έχασε 5 – 0, από την Καλαμιά; Από τους «ποιμενομαφιόζους» (που λέει και η «ΑΠΟΨΗ») του χωριού σου; Αν είναι δυνατόν!

*** Τους πας το Επιχειρηματικό Πάρκο στην αυλή τους και σε πήραν και στο… κυνήγι; 

*** Απίστευτα πράγματα!

*** Δήμαρχέ μου, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι θα υπάρχουν αντιδράσεις και θα έπρεπε να προετοιμαστείς κατάλληλα, αφού (κακώς) πήρες την απόφαση να τους ενημερώσεις ο ίδιος για αυτό το θέμα.

*** Και γιατί παρακαλώ να τους ενημερώσεις; Το Τοπικό Συμβούλιο αποφασίζει για τα έργα του Δήμου στην Καλαμιά;

*** Πήρατε την απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο για το έργο αυτό και με τη σύμφωνη γνώμη του τοπικού Επιμελητηρίου; Πήρατε! Προς τι η ενημέρωση;

*** Όταν ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ αποτόλμησε την πεζοδρόμηση της «ΣΚΟΥΦΑ», σε πρώτη φάση, από Πλατεία Κιλκίς μέχρι το Μονοπλιό, ξεσηκώθηκαν και οι πέτρες των πεζοδρομίων εναντίον του.

*** Με πρώτους τον Πρόεδρο , τον Αντιπρόεδρο και το Γραμματέα του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, όλοι τους Νεοδημοκράτες, και στη συνέχεια προστέθηκαν οι καφεπώληδες, οι μπακάληδες, οι σουβλατζίδες και όλοι οι εμπορευόμενοι, ακόμη κι εκείνοι οι αρτινοί που ερχόταν κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα σε αυτή την πόλη.

*** «Να χτυπάτε τον κώλο σας κάτω, η πεζοδρόμηση θα γίνει», ήταν η απάντησή του.

*** Και όταν τελικά έγινε, η υπόλοιπη «Σκουφά», από Μονοπλιό μέχρι Άη Γιώργη, διαμαρτύρονταν, γιατί δεν πεζοδρομεί και το δικό της τμήμα.

*** Και ο Βάγιας είχε να κάνει με ολόκληρη πόλη εναντίον του κι όχι με 5… «ποιμενομαφιόζους»!

*** Δήμαρχέ μου και η «Εθνική Ομάδα»… χάνει, όταν δεν παίζει σωστό παιγνίδι, όταν κάνει λάθη, όταν… «δίνει χώρο» στον αντίπαλο!

*** Πάνω στα Τζουμέρκα, πέντε Τζουμερκιώτες, που παραλίγδωσε το αντεράκι  τους, μεταναστεύοντας στην Αθήνα, ξεσήκωσαν τους συγχωριανούς τους κατά της εγκατάστασης ανεμογεννητριών και φωτοβολταϊκών, δήθεν γιατί κατέστρεφαν το περιβάλλον.

*** Και με αυτή την… μπούρδα τους, έπεισαν τους… «βλαχομαφιόζους» (σε έφαγα Γιάννη Καϊντάση) των Τζουμέρκων και απέτρεψαν πολλούς επενδυτές.

*** Βγάλανε τα μάτια τους, γιατί οι δήμαρχοι της περιοχής δεν είχαν δύναμη και αποφασιστικότητα για να κοντραριστούν.

*** Και η Τοπική Αυτοδιοίκηση χρειάζεται δημάρχους με τσαμπουκά κι όχι φοβισμένους και άβολους!

*** Δήμαρχε 5 - 0 στην έδρα σου στην Καλαμιά και 17 - 0 στο ΚΑΣ για το ΞΕΝΙΑ; 22 - 0 στο σύνολο; Ούτε το γκόλ της τιμής;

*** Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα παραγγείλω το παγωμένο μου φραπόγαλο στην καφετέρια του «Πολιτιστικού» ΞΕΝΙΑ, θα «ρουφήξω» το τρομπόνι στο Ωδείο και θα διαβάζω τον Καζαμία της χρονιάς και τον ονειροκρίτη στη Δημοτική μας βιβλιοθήκη!

*** Καληνύχτα σας! 

 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top