# Το παραμύθι είχε «δράκο» για το Δήμο Αρταίων που θα «κατασπάραζε» τον ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, αλλά…!

# Ήταν… παραμυθένιος! Καθόσον ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΡΑΚΟΣ, θα μπορούσε να είναι το «αντίπαλο δέος» του σημερινού δημάρχου, το δεχόμαστε, γι’ αυτό και το όνομα του το συμπεριελάβαμε και στη δημοσκόπηση του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», που βρίσκεται σε εξέλιξη.

# Διότι ναι μεν πιστεύαμε και εκτιμούσαμε ότι δεν θα είναι υποψήφιος, αλλά δεν «έπαιζε» και κανένα άλλο όνομα για να μετρηθεί η κοινή γνώμη.

# Δικαιωθήκαμε και σε αυτήν την περίπτωση και καμαρώνουμε, λέγοντας: «Το έγραψε ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ»; Είναι γεγονός!».

# Πάμε παρακάτω.

# Η δημοσκόπηση του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» για το ΞΕΝΙΑ της Άρτας βρίσκεται «προ των πυλών» της δημοσιοποίησής της.

# Αλλά το ίδιο και η αγωνία εκείνων που χειρίστηκαν τις τύχες του «ΞΕΝΙΑ» σε βάρος της τοπικής κοινωνίας.

# Δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα αυτού του γκάλοπ, αλλά η εκτίμησή μας θα είναι υπέρ της τουριστικής αξιοποίησής του και όχι για αχρείαστες χρήσεις που επέλεξε ο Δήμος Αρταίων.

# Τώρα το ζητούμενο είναι ποιοι είναι οι σκοποί και οι στόχοι της δημοσκόπησης!

# Είναι συγκεκριμένοι: Αν η τοπική κοινωνία εκφραστεί σε ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ (πάνω από 60%) υπέρ της τουριστικής αξιοποίησης, ο Δήμος Αρταίων να κινηθεί πάραυτα προς αυτή την κατεύθυνση.

# Πάραυτα να καταθέσει νέο φάκελο στο ΚΑΣ, όπως και έγινε σε άλλες περιοχές της χώρας και σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι οποίες και δικαιώθηκαν.

# Αν δεν γίνει αυτή η κίνηση, τότε κάτι… «παίζεται», σε βάρος όχι μόνο της πόλης της Άρτας, αλλά και της Περιφερειακής Ενότητας της Άρτας.

# Επαναλαμβάνουμε, δεν μιλάμε για ένα απλό ποσοστό πλειοψηφίας, που μπορεί να κυμαίνεται, ας πούμε από 30% έως 40%, έναντι 20% έως 30% των αντίθετων. Μιλάμε για ποσοστό άνω του… 60 %.

# Θα το «καταπιεί» αμάσητο η Δημοτική Αρχή ένα τέτοιο ποσοστό;

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top