* Αναρωτιούνται οι περισσότεροι, πώς γίνεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, να «ξεδοντιάζει» τον Αλέξη Τσίπρα κι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ να μην το αντιλαμβάνονται;

* Πώς γίνεται η ΝΔ να «ρίχνει» 23 «σφαλιάρες» στον ΣΥΡΙΖΑ, με υποκλοπές, με Τέμπη, με ακρίβεια, με Πάτσηδες, με σκάνδαλα και να χτυπάει 40άρι, κάνοντας... υγιεινό περίπατο;

* Δηλαδή αν μας την πέφτανε σεισμοί και καταποντισμοί, θα χτύπαγε... 70άρι;

* Απλή λογική και εντοπίζονταν τα αίτiα αυτής της αντίφασης! Και στον ΣΥΡΙΖΑ η πολιτική λογική είναι είδος εν ανεπαρκεία!

* Διότι αδέρφια δεν μπορεί ένα κόμμα να χάνει σε 6 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και να μην ψάχνει να βρει τα αίτια!

* Δεν μπορεί ένα κόμμα να βλέπει επί 5 χρόνια, το σύνολο των δημοσκοπήσεων να το φέρνει δεύτερο και καταϊδρωμένο και αυτό να τα βάζει με τις... δημοσκοπήσεις και την οικογενειοκρατία!

* Δεν μπορεί ένας αρχηγός κόμματος, όπως ο Αλέξης Τσίπρας, που βρέθηκε και σε πρωθυπουργικό θώκο, να αντιπολιτεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τοξικό λεξιλόγιο, με συνθήματα του πάλαι ποτέ ισχυρού ΠΑΣΟΚ και με αναφορές στις ευθύνες της... «Δεξιάς», και για την... άλωση της Κωνσταντινούπολης!

* Δεν μπορείς συνεχώς να καταγγέλλεις, να λασπώνεις, να λοιδορείς και να υβρίζεις τους αντιπάλους σου, σαν πολιτικός... χούλιγκαν και να περιμένεις να γίνεις πιστευτός!

* Δεν μπορεί σύντροφοι συνεχώς να λέτε πολιτικές αρλούμπες, για όλους και για όλα και να περιμένετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των πολιτών!

* Ο Αλέξης, μετά τον όλεθρο των εκλογών της 25ης Ιουνίου, είπε τη μόνη σωστή… αλήθεια: «Έκλεισε ο κύκλος του ΣΥΡΙΖΑ…»!

* Αλλά αυτή η αλήθεια για να είναι ολοκληρωμένη, πρέπει να συμπληρωθεί: «Έκλεισε και ο κύκλος του Αλέξη…»!

* Γιατί διαφορετικά, το 3%, άλλης μιας εκλογικής αναμέτρησης δρόμος, είναι!

* Κοντολογίς, πρέπει να ανοίξει ένας νέος κύκλος στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με… γενικό ξεσκαρτάρισμα και… «πέταγμα» των πολιτικά αχρήστων, ώστε να μην «τρυπώσουν» σε άλλους χώρους, να μην τους ξαναβρούμε μπροστά μας.

* Γιατί το «πρώτη φορά Αριστερά» δεν μας φανέρωσε μόνο την ανικανότητα και την ανεπάρκεια των περισσότερων από όσους την υπηρέτησαν στην εξουσία, αλλά και την πολιτική μιζέρια και κακοήθεια εκείνων που χειρίστηκαν την τελευταία δεκαετία τον ΣΥΡΙΖΑ!

* Πολιτικά απροσάρμοστοι!

* Τον ΣΥΡΙΖΑ της λάσπης, του ψέματος, της τοξικότητας, τον ΣΥΡΙΖΑ της ανευθυνότητας και της… μπουρδολογίας!

* Και ας είναι και στο… 3%, πιο χρήσιμος θα είναι!

* Αλλά και ο δημοσιογραφικός κόσμος σε αυτή την προεκλογική περίοδο, ήταν… απροσάρμοστος!

* Ανόητοι σχολιασμοί, ανόητες ερωτήσεις, ανόητοι αντίλογοι! Μας θύμισαν εποχές των δεκαετιών 80΄ και 90΄. Λίγη οργή, λίγη ουσία και μπόλικο… λιβανιστήρι!

* Μας… τελειώσανε!

* Υστερόγραφο: Πρώτες αντιδράσεις για τη συγκρότηση της πρώτης κυβέρνησης! ΣΥΡΙΖΑ: Έκανε υφυπουργό γυναίκα που είναι κατά των… αμβλώσεων!!! ΠΑΣΟΚ: Κυβέρνηση της παρέας του… Μητσοτάκη!!!

* Γι’ αυτό σας λέω, το 40% του Κυριάκου ήταν αποτυχία! Με τέτοιους στην αντιπολίτευση και το 70% είναι λίγο!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top