ΣΑΣ ρωτάω αδέρφια: Αν διαβάσετε τούτο: «Στα πλαίσια της δημοκρατικής δεοντολογίας (!!!)… και της ίσης μεταχείρισης (!!!!!!)…», που θα πήγαινε ο νους σας;

ΣΕ έναν κρατικό λειτουργό, σε μια επιχορηγούμενη δομή, σε έναν υπουργό ή βουλευτή, σε έναν ας πούμε που προσφέρει υπηρεσίες στον πολίτη και που πληρώνεται από τους φόρους του κάθε πολίτη!

ΣΤΟ δικό μας μυαλό πάει, ας πούμε, και σε έναν δήμαρχο ή σε έναν εν δυνάμει δήμαρχο ή σε έναν πρώην και ίσως και επόμενο.

ΑΣ πούμε στον πρώην δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ.

ΑΝ έτσι σκέφτεστε, σκεφτείτε και μήπως «λάσκαραν και οι βίδες» του εγκέφαλου σας.

ΚΑΘΟΣΟΝ σε διαψεύδει ο πρώην δήμαρχός σου, ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ!

Ο οποίος κ. Τσιρογιάννης, ευρισκόμενος τώρα στην αντιπολίτευση (ας πρόσεχε), θυμήθηκε τα Τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, θυμήθηκε την… ύπαρξή τους και το ρόλο τους…!

ΧΡΗΣΤΟ με τα… κουμπούρια σου, πανάθεμα τη… φούρια σου!!!

ΚΑΙ ποια είναι τώρα τα «κουμπούρια» του; Τα Δελτία Τύπου του συνδυασμού του και δικά του, με τα οποία μας «βομβαρδίζει»… ανηλεώς.

Και ποια είναι η «φούρια» του; Να «πολεμάει με νύχια και με δόντια» τον νέο δήμαρχο και διάδοχό του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΣΙΑΦΑΚΑ.

ΚΑΙ καλά κάνει, αλλά ελαφρώς… «προβληματικά» για τον ίδιο!

ΚΑΙ λέμε… «προβληματικά», γιατί όταν συνοδεύει τα Δελτία Τύπου προς τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και εννοείται και προς τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», για τον οποίο δήλωσε ότι και δεν τον διαβάζει, εν ονόματι της «δημοσιογραφικής δεοντολογίας» και της «ίσης μεταχείρισης», δεν «πέφτει» απλά σε φάουλ ή πέναλτι, αλλά αποχωρεί και από τον «αγώνα» του!

ΤΑ τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, με ευθύνες και υποχρεώσεις στους αναγνώστες τους και από τους οποίους κρίνονται αυστηρά.

ΔΕΝ είναι «κοινωνική πρόνοια» πολιτευτών ή υποψηφίων δημοσίων αξιωμάτων (δημάρχων και άλλων)!

ΠΑΡΑ ταύτα και μιλάμε για λογαριασμό μόνο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», ο κ. Τσιρογιάννης «παραβιάζει ανοικτές πόρτες», κατά πως λέει και η ΗΧΩ της Άρτας.

ΑΛΛΑ όχι… άκριτα! Φιλοξενούνται κείμενα που ενδιαφέρουν την κοινωνία κι όχι κείμενα που εξυπηρετούν προσωπικές στοχεύσεις και σκοπιμότητες των αποστολέων τους.

ΚΑΙ τα Μέσα Ενημέρωσης, εκείνοι που υπηρετούν τα κοινά ή οι φιλοδοξούντες να (ξανα)υπηρετήσουν τα κοινά ΔΕΝ ΤΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ και οι ίδιοι δεν τους συμπεριφέρονται… «άνισα» και αντιδημοκρατικά…!

ΘΥΜΙΖΩ στον πάντα, για εμάς, φίλο ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, τη λαϊκή παροιμία: «Καλοχαιρέτα τον πεζό όταν καβαλικέψεις, για να σε χαιρετά κι αυτός όταν θα ξεπεζέψεις»!

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top