* «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» τον Κασσελάκη η παντελονάτη ΟΛΓΑ»… Γεροβασίλη, ήταν ο τίτλος προηγούμενου κειμένου του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» στην ηλεκτρονική του έκδοση paratiritis-artas.gr, το οποίο, σε ένα 24ωρο διαβάστηκε από 1700 χρήστες του διαδικτύου.

* ΚΑΙ συνοδεύτηκε από δεκάδες σχόλια αποδοχής του και στη σελίδα μας στο Facebook Παρατηρητής Ήπειρος και όχι μόνο.

* ΑΥΤΑ την περασμένη Κυριακή το πρωί.

* ΤΟ απόγευμα της ίδιας ημέρας την ακολούθησαν άλλα 16 μέλη της 21μελούς Πολιτικής Γραμματείας αυτού του κόμματος.

* ΚΑΙ λίγες ώρες αργότερα αποφασίσθηκε η σύγκλιση αυτού του οργάνου.

* ΚΑΤΙ πέτυχε η Όλγα! Και η Όλγα… ξέρει!

* ΕΜΕΙΣ μπορούμε να «μαντέψουμε», ας πούμε «τι μάτιασε» με αυτή την κίνησή της!

* «ΜΑΤΙΑΣΕ» κάποιο «μάτωμα» του αρχηγού Στέφανου, μπας και συνέλθει;

* ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ εξελίξεις;

* ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ σε επίπεδο ηγεσίας;

* ΚΙ επειδή η Όλγα δεν είναι… «μικροαρχηγίσκος», για να την «μαλώνει» η Θοδώρα η Τσάγκη, λέμε τώρα, μεταξύ μαντεψιού και υπόθεση εργασίας, που οδηγούμαστε;

* ΑΣΤΟ, να μη το γρουσουζέψουμε!

* ΚΑΙ έγινε η συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας αυτού του κόμματος και η οποία κράτησε 6 ώρες και άκουσε τα εξ αμάξης ο Στέφανος, σχεδόν από όλους.

* ΚΑΙ η Όλγα πήγε και πάλι ένα βήμα μπροστά, λέγοντας: «Θα θελα την παρουσία του κ. Κασσελάκη σε αυτή τη συνεδρίαση για του επιστρέψω την επιστολή του».

* ΚΑΙ όπως λένε στο χωριό μου: «Να την τρίψει στη μούρη του».

* ΕΜΠΑΙΝΕ Όλγα, «σε παίρνει»!

* ΔΕΝ ήταν και λίγοι εκείνοι που μας «επέπληξαν», για τα όσα γράψαμε γύρω από τα «παρατράγουδα» των εκλογών για την ΠΕΔ Ηπείρου.

* ΜΟΝΟ που αυτοί οι λίγοι ή οι πολλοί ξεχνούν τους «μεταπολεμικούς εμφυλίους» μεταξύ Άρτας και Ιωαννίνων, μεταξύ… νερατζόκωλων και παγουράδων!

* ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΣ με την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ και «πολιτικώς» με το «ΠΑΣΟΚ και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις», που για όλα τα «δεινά» της Άρτας, τα ρίχναμε στους Γιαννιώτες!

* ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ μας έφταιγε ο Αβέρωφ, ο «βλάχος», κατά τον προσφιλή χαρακτηρισμό κάποιων ορεσίβιων αρτινών, που μύριζαν… ξυνοτύρι και από απόσταση… απέναντι πεζοδρομίων!

* ΝΕΟΤΕΡΑ μας έφταιγε και μας  φταίει ο Περιφερειάρχης, εξ Ιωαννίνων πάντα, Αλέκος Καχριμάνης, που τα δίνει «ΟΛΑ» στα Γιάννενα!

* ΜΕ κάτι τέτοια μας μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μας μεγαλώνουν οι τελευταίου του ΠΑΣΟΚ Άρτας και των λοιπών «προοδευτικών» δυνάμεων!

* ΚΑΙ ξεχνούν όλοι αυτοί, ότι το διαχρονικό σύνθημά τους ήταν και είναι: «ΑΚΗΔΕΜΟΝΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ».

* ΣΥΝΘΗΜΑ που στις πρόσφατες εκλογές της ΠΕΔ Ηπείρου έγινε… «χαρτί υγείας»!

* ΜΕ την «ευγενική χορηγία» των πικραμένων αυτοδιοκητικών της Ν.Δ., αρτινών και λοιπών, που «μαυρίστηκαν» στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

* ΑΛΛΑ να καμαρώνει και το ΠΑΣΟΚ Άρτας για τη νίκη του Θ. ΜΠΕΓΚΑ σε αυτές τις εκλογές, στις οποίες οι εκλέκτορές του αναζητιόντουσαν με το «φανάρι» και δεν τους «βρίσκανε», δεν είναι και να… ζητωκραυγάζεις!

* ΘΑ μου πείτε ότι και ο διεκδικητής της προεδρίας της ΠΕΔ και δήμαρχος Αρταίων ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ πως τα «κατάφερε» και έχασε, ενώ όλα ήταν υπέρ του;

* ΕΙΝΑΙ σίγουρα ένα ερώτημα!

* ΠΑΝΤΩΣ το σίγουρο είναι ότι στη  περίπτωση δεν φταίνε οι… αργυροπελεκάνοι του Αμβρακικού!

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top