Πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας του Γιώργου Στύλιου. Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ευχαρίστησε όλους τους φίλους του για τη αθρόα συμμετοχή τους και τη στήριξη στη εκδήλωση.

Το πολιτικό – κοσμικό γεγονός, τίμησε με την παρουσία της η πρώην Υπουργός Τουρισμού και νυν Βουλευτής Α΄ Αθηνών κ. Όλγα Κεφαλογιάννη.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο κ. Θανάσης Καββαδάς, Βουλευτής Λευκάδας της Ν.Δ.. Χαιρετισμούς απεύθυνανμέσω επιστολών ο κ. Κωστής Χατζηδάκης, Αντιπρόεδρος της Ν.Δ. καιο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., ενώ ο κ. Κώστας Τσιάρας, Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ.,απέστειλε χαιρετισμό μέσω σχετικού video.
Στην κοπή της Βασιλόπιτας παρευρέθησαν ο πρώην Πρύτανης του ΤΕΙ Ηπείρου και Πρόεδρος του συμβουλίου ένταξης κ. Αναστάσιος Τσίνας,ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας κ. Βασίλης Ψαθάς, ο Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Τσιρογιάννης, η θεματική Αντιπεριφερειάρχηςκα. Αναστασία Σίμου,οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Κατέρης Ιωάννης και Χουλιάρας Βασίλης,οι πρώην Δήμαρχοι των Καποδιστριακών Δήμων, Γαλάνης Αντώνης, Καρακώστας Κώσταςκαι Μπασιούκας Ζώης, Δημοτικοί Σύμβουλοι από το σύνολο των Δήμων του νομού, εκπρόσωποι της εκκλησίας και πλήθος πολιτών.
Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Κωνσταντίνος Πλακιάς, Ιερέας του Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Δημητρίου.
Η κα Κεφαλογιάννη, έλαβε το λόγο και αναφέρθηκε στα προβλήματα της Άρτας και της Ηπείρου γενικότερα.

Επισήμανε τα λάθη, τις σοβαρές παραλήψεις και την έλλειψη οράματος και σχεδιασμού της σημερινής Κυβέρνησης για την Άρτα. Μίλησε για τις προοπτικές ανάπτυξης του νομού δίνοντας έμφαση στον πρωτογενή τομέα και στην τουριστική αξιοποίηση των Βυζαντινών Μνημείων της Άρτας.
Την εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του ο κ. Στύλιος. «Η δυνατή χειραψία σας και η ανταπόκρισή σας μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσω να μάχομαι με συνέπεια και επιμονή για το καλό της Άρτας».

Αναφέρθηκε στους τέσσερεις βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί η ανάπτυξη της Άρτας σύμφωνα με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας ως αυριανής Κυβέρνησης: τον παραγωγικό τομέα, την παιδεία, την υγεία και την πολιτιστική μας κληρονομιά.

Μίλησε για τις κοινές επιδιώξεις που έχει με τους Αρτινούς και δεσμεύτηκε για την προάσπιση των συμφερόντων της Άρτας και της Ηπείρου. «Είμαι δίπλα σας και μπροστά». Καταλήγοντας, ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους υγεία και προκοπή για το νέο έτος.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top