Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», ΟΧΙ επίσημες, αλλά από θετικές πηγές, ώρα 12 μ.μ., τα πρώτα ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που εκλέγονται για το Δήμο Αρταίων, έχουν ως ακολούθως:

Από τον συνδυασμό «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, εκλέχτηκαν σίγουρα οι ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΜΠΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΕΤΑΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ και θέση διεκδικεί με πολλές αξιώσεις η ΕΥΗ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.
Από τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» της ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ εκλέγεται η ΑΓΛΑΪΑ ΝΑΤΣΙΚΑ και για τις υπόλοιπες θέσεις όλα είναι ανοιχτά.
Από τον συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ εκλέγεται πρώτη και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ που ξεπερνάει τους 700 σταυρούς και οι ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΝΑΚΑ ΜΑΡΙΑ και παίζει δυνατά ο ΜΟΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ.
Από τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για το Δήμο Αρταίων» του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΑΓΚΑ, εκλέγεται σίγουρα ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ.
Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι ο έλεγχος της «σταυροδοσίας» για τους Δήμους της περιοχής, ξεκίνησε πριν από λίγες ώρες και είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς πότε θα έχουμε τα οριστικά αποτελέσματα. Πάντως δεν τα βλέπουμε για σήμερα.
Επαναλαμβάνουμε τον αριθμό των Δημοτικών Συμβούλων που εκλέγει ο κάθε συνδυασμός:

ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ

Τσιρογιάννης Χρήστος - 12
Ταπραντζή-Κοίλια Πολυξένη (Τζένη) - 6
Παπαλέξης Ιωάννης - 6
Μπαλάγκας Γεώργιος - 5
Καλλώνης Ευστράτιος - 2
Κιτσαντά Ευαγγελίτσα - 2


Go to top