Κι ενώ το Πρωτοδικείο Άρτας ακόμη να ανακοινώσει επίσημα τη σταυροδοσία για τους Δήμους της περιοχής μας, μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης 30 Μαΐου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που εκλέγονται στο Δήμο Αρταίων, είναι:

Από τον συνδυασμό «ΑΡΤΙΝΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» του ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, εκλέγονται σίγουρα οι ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΡΑΚΛΙΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΑΜΠΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΕΤΑΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥΛΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΗΚΑΣ και με επιφύλαξη οι ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΙΟΝΤΟΣ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ.
Από τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ της ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, εκλέγονται οι ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ και ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ.
Από τον συνδυασμό «ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» του ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, εκλέγεται  πρώτη και με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο, η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ και ακολουθούν οι ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΝΑΚΑ, ΦΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και παίζει δυνατά ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΛΩΝΗΣ.
Από το συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ για το Δήμο Αρταίων» του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΠΑΛΑΓΚΑ, εκλέγονται οι  ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΛΑΚΑΣ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΦΑΚΙΤΣΑ.
Τέλος θα πρέπει να πούμε ότι ο έλεγχος της σταυροδοσίας συνεχίζεται.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top