Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας και οι υπόλοιποι Βουλευτές της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσαν ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, σχετικά με τον αποκλεισμό των εκπαιδευτικών από τους πίνακες των αναπληρωτών, λόγω προβλήματος στο σύστημα κατά την πληρωμή του παραβόλου.

Αναλυτικά αναφέρουν το πρόβλημα που είχε εμφανιστεί στους εκπαιδευτικούς με την πληρωμή του παραβόλου κατά την αίτησή τους για την εισαγωγή τους στους πίνακες της Ειδικής Αγωγής. Ενώ είχαν καταθέσει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το παράβολο εμπροθέσμως, ορισμένοι δεν το είχαν αποπληρώσει καθώς το σύστημα κατά την έκδοσή του τους ενημέρωνε ότι είχαν περιθώριο πληρωμής έως και ενάμιση μήνα μετά.
Στη συνέχεια, με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της προκήρυξης 1ΓΕ διαπιστώθηκε από πλήθος εκπαιδευτικών ότι ενώ έγινε η διαδικασία για το παράβολο μέσα από το e-paravolo παρουσιάστηκε πρόβλημα στην πληρωμή του από την εφαρμογή της Εθνικής Τράπεζας μέσω κινητού, καθώς η τράπεζα εξέδιδε άλλο εν αγνοία τους και αυτό που ανέφεραν στις αιτήσεις τους ήταν ακυρωμένο.
Βέβαια τα προβλήματα για τους αναπληρωτές δεν τελειώνουν, καθώς κάποιοι φέρονται ότι δεν πλήρωσαν εγκαίρως το παράβολο ή δεν ολοκληρώθηκε η οριστική υποβολή του εξαιτίας της δυσλειτουργίας του συστήματος.
Οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής τονίζουν ότι αυτά τα προβλήματα υπαιτιότητας είτε του τραπεζικού συστήματος, είτε του λειτουργικού συστήματος θα στοιχίσουν την εργασία  σε πολλούς εκπαιδευτικούς και θα τους βάλουν στην αγωνιώδη κατάσταση των ενστάσεων, χωρίς να γνωρίζουν  αν τελικά θα δικαιωθούν. Επιπλέον, αυτή η δυσλειτουργία θέτει σε κίνδυνο την επιβίωσή τους, γιατί δεν πρόκειται για  μια προκήρυξη μόνο για πρόσληψη των αναπληρωτών για την επόμενη σχολική χρονιά, αλλά και για τη σύνταξη ενιαίου πίνακα για μόνιμο προσωπικό.
Τέλος εύλογα ερωτάται η Υπουργός αν σκοπεύει να ρυθμίσει άμεσα αυτή την αδικία και αν θα ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες του ΑΣΕΠ, σύμφωνα με τις οποίες πρέπει πρώτα να εξετασθούν οι ενστάσεις και στη συνέχεια να γίνει η έκδοση των οριστικών πινάκων.ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top