Ο Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Χρήστος Γκόκας μαζί με Βουλευτές της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής, κατέθεσαν ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων προς τους Υπουργούς Μετανάστευσης και Ασύλου, Εθνικής Άμυνας, Υγείας, Εσωτερικών, Υποδομών και Μεταφορών, Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για το θέμα των χρηματοδοτήσεων του προσφυγικού/ μεταναστευτικού.

Αναλυτικά αναφέρουν ότι από το 2015 η χώρα μας έχει λάβει από την Ευρώπη μέσω του Ευρωπαϊκού Ταμείου Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (ΤΑΜΕ), του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας (ΤΕΑ) και του Μηχανισμού (Μέσο) Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης της Ε.Ε., αλλά και από άλλη διεθνή βοήθεια ποσά που ξεπερνούν τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Τα χρηματικά αυτά ποσά δόθηκαν, βέβαια και σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις.
Οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής ζητούν από τους αρμόδιους Υπουργούς να τους δώσουν απαντήσεις για τα ακριβή ποσά που δόθηκαν στη χώρα μας από το 2015 μέχρι και το 2019, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες μας για το μεταναστευτικό/ προσφυγικό, καθώς επίσης και να τους κατατεθούν όλα τα απαιτούμενα έγγραφα που αποδεικνύουν τη φύση των δαπανών που αφορούν στο νησί της Λέσβου, και ξεχωριστά στο ΚΥΤ της Μόριας, αλλά και στοιχεία για την αναλυτική κατ’ έτος χρηματοδότηση καθεμίας εκ των εμπλεκομένων Μ.Κ.Ο. σ’ αυτή τη διαχείριση.


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top