Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για ψηφιακά έργα και το κτηματολόγιο αναλαμβάνει ο βουλευτής Άρτας ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΟΣ, έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς του, εντός και εκτός Βουλής, αλλά και της συνεπούς κομματικής του συμπεριφοράς, καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύχρονης βουλευτικής του θητείας.

Μιας θητείας με απανωτές εκλογικές δοκιμασίες, κατά τις οποίες ήταν απόλυτος κυρίαρχος.
Θυμίζουμε ότι επί κυβερνήσεως Αντώνη Σαμαρά, ήταν υφυπουργός Παιδείας για δύο μόνο μήνες, διότι συγκρούστηκε στη Βουλή με την «πασιονάρια» ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ και υποχρεώθηκε να παραιτηθεί.
Υποχρεώθηκε, διότι η κ. Κανέλλη ήταν και είναι τηλεοπτικό προϊόν «που πουλάει» και όλα τα Μέσα Ενημέρωσης εκείνης της εποχής, στράφηκαν εναντίον του Γ. Στύλιου.
Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» ήταν το μόνο Μέσο Ενημέρωσης της Άρτας, που στάθηκε ανοικτά στο πλευρό του, καυτηριάζοντας εκείνους που «αυθορμήτως» έγιναν αυτόκλητοι  υποστηρικτές της τηλεοπτικής «πασιονάριας».
Και το «χαστούκι» του Γιώργου Στύλιου ήταν πιο δυνατό από εκείνο που εισέπραξε η Λιάνα μας σε τηλεοπτική εκπομπή του Γ. Παπαδάκη.

PARATIRITIS

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top