«Η Νέα Δημοκρατία, όσα είπε το 2019 τα έκανε. Εγώ, μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια και σας πω ότι τίμησα την υπόσχεση μου να είμαι δίπλα σας. Και σε  αυτή την τετραετία, θα δώσουμε τη μάχη μαζί. Κάνουμε  την Άρτα κέντρο παραγωγής, εμπορίου, έρευνας και πολιτισμού»

Σε μια κατάμεστη από φίλους και υποστηρικτές του αίθουσα, ο Γιώργος Στύλιος πραγματοποίησε χθες το βράδυ, Δευτέρα 15 Μαΐου, την Κεντρική Προεκλογική του ομιλία στην Αίθουσα Διώνη.
Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο κυβερνητικό έργο της τετραετίας που ολοκληρώνεται, καθώς και στα διλλήματα των εκλογών της 21ης Μαΐου.  Χαρακτήρισε  τις εκλογές της 21ης Μαΐου  «τις πιο σημαντικές εκλογές της Μεταπολίτευσης», γιατί -όπως είπε- οι  πολίτες καλούνται να αποφασίσουν ανάμεσα στην ισχυρή Ελλάδα της προόδου, της ανάπτυξης και  της παραγωγής  και  την Ελλάδα της οπισθοδρόμησης και της μιζέριας.
Πρόσθεσε, μάλιστα, πως μπροστά στη κάλπη οι πολίτες θα κρίνουν ποιος είναι κατάλληλος να οδηγήσει τη χώρα μπροστά.
Ο Γιώργος Στύλιος τόνισε  ότι η Νέα Δημοκρατία τήρησε τις υποσχέσεις που έδωσε στους πολίτες το 2019 και μάλιστα σε πολύ δύσκολες διεθνείς συνθήκες και ότι παρά τις αλλεπάλληλες παγκόσμιες κρίσεις  κατόρθωσε να οδηγήσει την Ελλάδα  στο μέλλον -και μάλιστα  ακόμα πιο ισχυρή.
Αναφερόμενος στο δικό του έργο στην κυβέρνηση, σε δυο σημαντικά υπουργεία , ο κ Στύλιος αναφέρθηκε στο πως πήρε πάνω του δυο πολύ σημαντικά έργα ψηφιοποίησης, το κτηματολόγιο στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης  αλλά και τον ψηφιακό φάκελο στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Τόσο από τις υπουργικές του θέσεις όσο και ως βουλευτής Άρτας ο κ Στύλιος έκανε μεγάλο έργο για το Νομό με παρεμβάσεις και έργα σε όλους τους τομείς, από τα εγγειοβελτιωτικά και την οδοποιία μέχρι την Παιδεία, την Υγεία και  τον Πολιτισμό.
Μιλώντας γιαέργο μετρήσιμο που βελτιώνει στην πράξη τη ζωή των πολιτών της Άρτας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε : 100 διορισμούς μόνιμων εκπαιδευτικών, την ίδρυση του 1ου Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ), την αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων της Σχολής Γεωπονίας, τα νέα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας του Νομού, την προκήρυξη 19 θέσεων μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο Άρτας.
Κλείνοντας την ομιλία του, καταχειροκροτούμενος, ο Γιώργος Στύλιος ζήτησε να τον εμπιστευθούν ξανά οι πολίτες της Άρτας και ανανέωση του συμβολαίου εμπιστοσύνης με τους Αρτινούς λέγοντας:
«Ζούμε μαζί! Αγωνιζόμαστε μαζί! Έχουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε όλα αυτά τα χρόνια βήμα -βήμα, με ειλικρίνεια και προσπάθεια. Με κοινούς αγώνες! Σας δίνω την υπόσχεση πως αυτοί οι αγώνες θα συνεχιστούν! Θα αλλάξουμε το μέλλον μας μαζί!».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αναλυτικότερα στην ομιλία του ο κος Στύλιος ανέφερε τα εξής:

«Φίλες και Φίλοι, Συντοπίτισσες και Συντοπίτες Αρτινοί και Αρτινές, Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες. Είμαστε σήμερα όλοι εδώ, και είμαστε πολλοί!

Συναγωνιστές και φίλοι. Όλοι εμείς που μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη,  την αγάπη για τον τόπο μας, την Άρτα. Την αγάπη για την Ελλάδα!

Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μια μεγάλη οικογένεια. Μια οικογένεια που δίνει τους αγώνες της εδώ στον τόπο μας στην Άρτα. Καθημερινά. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη σας, για αυτή τη μεγάλη συγκέντρωση, τη γεμάτη ενέργεια και δυναμισμό!

Με αυτή την ενέργεια, με αυτό το δυναμισμό. Θα πάμε όλοι μαζί, την Κυριακή  στις κάλπες να ψηφίσουμε για το μέλλον μας! Να ψηφίσουμε για τις αξίες μας, να κάνουμε πράξη το μήνυμα που ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλαβε από σας, πριν λίγες μέρες.
Πάμε να βγάλουμε πρώτη τη Νέα Δημοκρατία στο Νομό μας!

Κυρίες και κύριοι,

Πριν μια βδομάδα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από εδώ - από την Άρτα- περιέγραψε όσα κρίνονται σε αυτές τις εκλογές, τις πιο σημαντικές από τη Μεταπολίτευση.  Στις 21 Μαΐου, δεν αποφασίζουμε απλώς το ποιος θα κυβερνήσει τον τόπο. Αποφασίζουμε για το μέλλον της Ελλάδας! Αποφασίζουμε ποια Ελλάδα θέλουμε. Θέλουμε την Ελλάδα της προόδου;  Των ισχυρών συμμαχιών; Της εξωστρέφειας; Της ανάπτυξης και της παραγωγής; Την Ελλάδα πρωταγωνιστή; ΄Η Μια Ελλάδα καθηλωμένη στο παρελθόν;  Μια Ελλάδα δέσμια από ιδεοληψίες και  μόνιμα σε κρίση;  Μόνιμα στο χείλος της καταστροφής και της μιζέριας;
Πρόοδος ή οπισθοδρόμηση; Αυτό είναι το δίλημμα! Σταθερά και Τολμηρά, Μπροστά; ή
καθήλωση στο παρελθόν; Την απάντηση σε αυτά τα διλήμματα οι πολίτες την ξέρουν!  Και θα τη δώσουν στις 21 Μαΐου! Όταν μπροστά στη Κάλπη θυμηθούν:

• τα νησιά του Αιγαίου να πλημμυρίζουν μετανάστες!
• τα capital controls και τις ουρές στα ΑTM!
• την οικονομία μας να καταρρέει
• τους φόρους να τους πνίγουν
• τα παιδιά μας να φεύγουν στο εξωτερικό!

Τότε θα δώσουν ψήφο στη Νέα Δημοκρατία. Γιατί γνωρίζουν πως ζούμε σε μια χώρα -πολύ διαφορετική- σήμερα! Γνωρίζουν πως από το  2019, με δουλειά και σχέδιο, αντιμετωπίσαμε αλλεπάλληλες διεθνείς κρίσεις! Και πετύχαμε -όχι απλά να μείνουμε όρθιοι αλλά και να δημιουργήσουμε μια πιο ισχυρή Ελλάδα!

• Προστατεύσαμε τα σύνορά μας από τις μεταναστευτικές εισβολές στον Έβρο.
• Απαντήσαμε στις προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο.
• Κρατήσαμε όρθια τη χώρα στην Πανδημία.
• Στηρίξαμε τους παραγωγούς και τα νοικοκυριά μπροστά στην παγκόσμια ενεργειακή και πληθωριστική κρίση.

Και το κάναμε με την εφαρμογή μιας σύγχρονης οικονομικής Πολιτικής.  Φιλελεύθερης, αλλά και κοινωνικά δίκαιης. Για την στήριξη των πολιτών, των επιχειρήσεων και των εργαζομένων δαπανήθηκαν πάνω από 50 δις ευρώ. Χωρίς να δανειστούμε, χωρίς να υποθηκεύσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φίλες και Φίλοι!

Με ξέρετε. Ανήκω σε μια παράταξη, ανήκω σε ένα κόμμα που μιλά με έργα. Που πιστεύει σε πράξεις και όχι σε εύκολα συνθήματα.  

Το 2019:

- Είπαμε πως θα μειώσουμε τους φόρους. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 50 φόροι και εισφορές έχουν μειωθεί και καταργηθεί! Οι πολίτες πληρώνουν €7 δις λιγότερους φόρους

- Είπαμε πως θα δημιουργήσαμε περισσότερες θέσεις εργασίας. Τι κάναμε; Δημιουργήσαμε 300.000 νέες θέσεις εργασίας, στον ιδιωτικό τομέα

- Είπαμε πως θα στηρίξουμε τα εισοδήματα. Τι κάναμε;

- αυξήσαμε δύο φορές τον βασικό μισθό! Πλέον είναι στα €780!
- δώσαμε αυξήσεις  μέχρι και 8% στις συντάξεις
- ενισχύσαμε τους αδικημένους του Νόμου Κατρούγκαλου και της προσωπικής διαφοράς

- Είπαμε πως η Ελλάδα θα πάψει να είναι ξέφραγο αμπέλι. Τι κάναμε;

- Ενισχύσαμε την ασφάλεια και την άμυνα της χώρας μας
- Ο φράχτης του Έβρου
- Τα Ραφάλ, οι φρεγάτες, τα F-35
- Οι Διεθνείς αμυντικές συμμαχίες
- Η αναγέννηση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας

Όλα αυτά μας επέτρεψαν -και μας επιτρέπουν- να υπερασπιζόμαστε χωρίς συμβιβασμούς και φόβο κάθε σπιθαμή της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Αυτό το κόμμα, αυτή η παράταξη δεν φοβάταιτη λέξη ΠΑΤΡΙΔΑ,  όπως δεν φοβάται και τη λέξη Ασφάλεια. Για αυτό και είμαστε δίπλα στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Αναγνωρίζουμε το έργο τους. Τιμούμε την δουλειά τους.  Τους ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.

Το 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε πως θα δημιουργήσουμε ένα Κράτος που δεν θα ταλαιπωρεί τους πολίτες. Χάρις στο ψηφιακό εκσυγχρονισμό κάναμε την αρχή.  Οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια:

- Πάνω από 1 δισεκατομμύρια ηλεκτρονικές συναλλαγές των πολιτών με το δημόσιο.
- Ο ΕΦΚΑ πλέον εκδίδει συντάξεις σε 2 μήνες.  Όχι σε 2 χρόνια όπως παραλάβαμε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό το έργο έχει αρχίσει να μεταμορφώνει το Κράτος. Και νιώθω περήφανος γιατί ο Πρωθυπουργός με τίμησε αναθέτοντάς μου κεντρικό ρόλο σε αυτό! Πρώτα στο Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και μετά στην τωρινή μου θέση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων. Σε χαρτοφυλάκια άμεσα συνδεδεμένα με τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Κράτους. Ως Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ήμουν αρμόδιος για το ψηφιακό κτηματολόγιο. Ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ανέλαβα την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών.  Δημιούργησα τον «ηλεκτρονικό φάκελο».
Χάρις στον οποίο πετάξαμε τα χαρτιά. Και καταφέραμε, οι αιτήσεις, οι αξιολογήσεις, αλλά και η έκδοση των αποτελεσμάτων να γίνεται εξ' ολοκλήρου ηλεκτρονικά. Και τα αποτελέσματα να εκδίδονται σε μόλις 6 μήνες. Όταν στο παρελθόν χρειαζόταν  12 μέχρι  και 18 μήνες.  Από τη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και  υπεύθυνος για την διαχείριση της ΚΑΠ και τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, έδωσα τη μάχη για τη στήριξη των παραγωγών. Να μείνουν όρθιοι μπροστά στις αυξήσεις, στο κόστος παραγωγής και στις συνέπειες της Κλιματικής Κρίσης.
Σε αυτά τα 4 χρόνια, στηρίξαμε τους αγρότες μας με πάνω από 1,2 δις ευρώ
- Πάνω από 850 εκατ. ευρώ ήταν οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ τα τελευταία 3 χρόνια.
Το γνωρίζω καλά, γιατί ένα από τα έργα που έχω αναλάβει στο Υπουργείο, είναι και η μεταρρύθμιση του ΕΛΓΑ. Να τον κάνουμε πιο σύγχρονο και αποτελεσματικό.
Να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των παραγωγών μας.

Η Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι δίπλα στους αγρότες. Με έργα. Χρηματοδοτήσαμε νέες υποδομές. Χρηματοδοτήσαμε νέες και ανθεκτικές καλλιέργειες. Επενδύσαμε  στο μέλλον της ελληνικής αγροτικής παραγωγής.

Δημιουργούμε το σύγχρονο, καινοτόμο, ψηφιακό, ανθεκτικό και ανταγωνιστικό πρωτογενή τομέα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ανάπτυξη και παραγωγή!

Αυτά είναι τα θεμέλια της Ισχυρής Ελλάδας. Της Ελλάδας που θέλουμε και μας αξίζει.
Για αυτό και τα €19,3 δις της ΚΑΠ, για μας, είναι το εργαλείο για να δημιουργήσουμε το Αύριο. Να δώσουμε κίνητρα ώστε οι παραγωγοί μας να γίνουν «επιχειρηματίες της Υπαίθρου».  Φίλες και Φίλοι, Ζούμε μαζί!  Αγωνιζόμαστε μαζί!  Αλλάζουμε το Μέλλον Μαζί!

Ακούω τις ανησυχίες σας, τα προβλήματα σας, αναζητώ λύσεις. Λύσεις για όλους μας. Εργάζομαι σε κάθε πεδίο. Σε κάθε τομέα για την βελτίωση της καθημερινότητας και των προοπτικών του Νομού μας. Και επειδή μιλάμε για την Παραγωγική Ελλάδα και την Παραγωγική Άρτα θέλω να κάνω αναφορά στο έργο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Ξεκινώντας από τη στήριξη των παραγωγών:

- €82 εκ. στα 4 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας

Ασπίδα προστασίας απέναντι στην αύξηση του κόστους παραγωγής αλλά και στα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το Νομό. Αλλά δεν στηρίζουμε μόνο τους παραγωγούς στις δυσκολίες. Στηρίζουμε και την ίδια την παραγωγή.  Πάνω από όλα, δίνουμε κίνητρα στους νέους μας. Στην Άρτα έχουμε 200 Νέους Ανθρώπους που επέλεξαν να ενταχθούν στο πρόγραμμα των Νέων Γεωργών.  Να λάβουν ενίσχυση που φτάνει τα 40.000 ευρώ ο καθένας και εκπαίδευση για να μπούνε στην παραγωγή.

Σας έχω μιλήσει ξανά για αυτούς τους 200. Αυτοί οι Νέοι είναι επένδυση για το μέλλον μας! Επένδυση για την Άρτα. Ένας σπόρος που φυτέψαμε σήμερα και  θα δώσει καρπούς αύριο! Θα γίνει η βάση για την αναγέννηση της παραγωγής  μας. Μαζί με φυσικά με νέες και σύγχρονες υποδομές.

Όπως έχω ξαναπεί, αυτό που θεωρώ έργο πνοής για το Νομό είναι τα εγγειοβελτιωτικά έργα του Κάμπου της Άρτας.
Εμείς - αυτή η Κυβέρνησή μας έκανε την αρχή!
Πλέον έχουμε 20 έργα εγκεκριμένα!
20 έργα με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα  €16 εκ!

Τα έργα της πεδιάδας της Άρτας ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ. Σας υπόσχομαι πως δεν θα βαλτώσουν ξανά.  Ο Νομός μας έχει ανάγκη από υποδομές για να αναπτυχθεί, και αυτές δημιουργούμε.
Ήδη χρηματοδοτούμε 20 έργα αγροτικής οδοποιίας προϋπολογισμού 7,4 εκατ. ευρώ στους 4 Δήμους, που αφορούν συνολικά 29 χωριά του Νομού.
Με παρεμβάσεις μου εξασφαλίσαμε πάνω από 41 έργα, όπως φωτισμούς, οδοποιίες, δομές αναψυχής και παιδικές χαρές. Θέλω λοιπόν  να απευθυνθώ σε σας στους Αρτινούς και να σας ρωτήσω: «Μπορείτε να θυμηθείτε ένα έστω έργο που ολοκλήρωσε στο Νομό μας η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;»

Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προχωρά σε παρεμβάσεις! Ολοκληρώνει και δρομολογεί έργα! Αλλάζει το Νομό της Άρτας. Σε όλους του τομείς, από την Παιδεία και την Υγεία, μέχρι τον Πολιτισμό! Έχουμε έργο μετρήσιμο:

- Οι 88 διορισμοί μόνιμων εκπαιδευτικών 
- Η ίδρυση του 1ου Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) στην πόλη
- Ο διορισμός 12 νέων Καθηγητών στα 3 Πανεπιστημιακά τμήματα της Άρτας
- Η αναγνώριση των επαγγελματικών δικαιωμάτων της Σχολής Γεωπονίας
- Η λειτουργία του Δημόσιου ΙΕΚ Άρτας με ειδικότητες όπως αυτές του διασώστη ΕΚΑΒ
- Τα νέα ασθενοφόρα στα Κέντρα Υγείας του Νομού
- Η προκήρυξη 19 θέσεων μόνιμων γιατρών στο Νοσοκομείο μας

Είναι μερικά από όσα είπαμε πως θα κάνουμε και ΚΑΝΑΜΕ για την Άρτα

Σας δίνω μόνο μία υπόσχεση για την επόμενη μέρα: ότι θα συνεχίσω να διεκδικώ περισσότερα! Να αγωνίζομαι για όσα ο Νομός μας έχει ανάγκη!

Να μάχομαι για:

- Την ίδρυση νέων πανεπιστημιακών τμημάτων
- Τη δημιουργία Ινστιτούτου έρευνας για τα Εσπεριδοειδή και την πιστοποίηση των προϊόντων μας (ακτινίδιο, ελιά) σε Π.Ο.Π και Π.Γ.Ε
- Την ενίσχυση των δομών Υγείας του νομού μας
- Την επαναλειτουργία του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ
- Νέες προσλήψεις προσωπικού στο Γενικό Νοσοκομείο
- Τη λειτουργία του Στρατοπέδου Βερσή και ως Κέντρου  Νεοσυλλέκτων!
- Την αξιοποίηση των μνημείων μας
- Την δημιουργία Βυζαντινού Μουσείου
- Την επαναλειτουργία του Ξενία
- Τη σύνδεση των Τζουµέρκων και των Ραδοβυζίων µε την Ιόνια οδό
- Τη διευθέτηση της κοίτης του Αράχθου

Δεν υπάρχουν μεγάλα και μικρά έργα. Κάθε βήμα, κάθε έργο, κάθε παρέμβαση, είναι κέρδος για το Νομό μας.

Φίλοι μου,

Σήμερα εδώ, ανανεώνω την υπόσχεση μου! Ζούμε μαζί! Αγωνιζόμαστε μαζί!
Έχουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε όλα αυτά τα χρόνια βήμα -βήμα, με ειλικρίνεια και προσπάθεια. Με κοινούς αγώνες. Σας δίνω την υπόσχεση πως αυτοί οι αγώνες θα συνεχιστούν. Θα αλλάξουμε το μέλλον μας μαζί. Να απελευθερώσουμε τις δυνατότητες και την δημιουργικότητα της νέας γενιάς.  Αυτής που είναι η καρδιά και η βάση μιας νέα Άρτα. Της Άρτας του Μέλλοντος. Της Άρτας κέντρου παραγωγής, έρευνας και εκπαίδευσης. Αυτή τη μάχη θέλω να δώσω μαζί σας ξανά. Δίπλα σας. Για τον τόπο μας.

Φίλες και Φίλοι,

Με ξέρετε! Με εμπιστευτήκατε για πρώτη φορά το 2012! Από τότε δεν σταμάτησα να δίνω μάχες για όλους μας! Γιατί το έχω πει! Είμαστε ένα! Μαζί Αγωνιζόμαστε:
Για την Άρτα μας!
Για την νέα γενιά της!

Για να έχει ο τόπος μας όχι μόνο βαριά ιστορία,  αλλά παρόν και πάνω από όλα μέλλον!  Έχω την εμπειρία! Έχω τη θέληση! Μπορώ να τα καταφέρω! Θέλω να μου δώσετε τη δύναμη να συνεχίσουμε τη μάχη!

Τη ΜΑΧΗ ΓΙΑ:

- Την Άρτα του πολιτισμού και των μνημείων! Που είναι ταυτόσημα με την ιστορία του Έθνους μας!
- Την Άρτα σταυροδρόμι και Κέντρο Eμπορίου!
- Την Άρτα Κέντρο Παραγωγής! Την Άρτα του εύφορου Κάμπου, των ποταμών, του πλούτου του Αμβρακικού κόλπου, του φυσικού κάλλους των Τζουμέρκων
- Την Άρτα που είναι δεμένη με την μάνα γη και τα προϊόντα της: Τα πορτοκάλια, τα ακτινίδια, την ελιά, το μέλι, τη φέτα, την κτηνοτροφία.

Η ανάπτυξή και η προκοπή του νομού μας εξαρτάται από την ικανότητα μας να τα αξιοποιήσουμε όλα αυτά. Να κάνουμε την ιστορία μας, πηγή έμπνευσης και δύναμης. Για  να βελτιώσουμε το σήμερα. Και να κτίσουμε το αύριο και θα το κάνουμε. Κλείνοντας, σας ζητώ να πάτε στην κάλπη στις 21 Μαΐου.  Να  δώσετε στον τόπο μια Ισχυρή, αλλά πάνω από όλα αξιόπιστη και σοβαρή, Κυβέρνηση. Σας καλώ να με εμπιστευτείτε και να μου ξαναδώσετε την εντολή να σας εκπροσωπήσω στη Βουλή.

Στις 21 Μαΐου η Άρτα αποφασίζει. Ψηφίζει Νέα Δημοκρατία Ψηφίζει Ισχυρή Ελλάδα!
Προχωράμε!

ΣΤΑΘΕΡΑ!
ΤΟΛΜΗΡΑ!
ΜΠΡΟΣΤΑ!

Σας ευχαριστώ πολύ!

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top