Στις εκλογές το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο και ισχυρό. Με δυναμική για να έχει ξανά πρωταγωνιστικό ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας μας.

Η Δημοκρατική Παράταξη, που εκφράζεται γνήσια από το ΠΑΣΟΚ, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και να αποτελέσει την αξιόπιστη εναλλακτική πολιτική πρόταση διακυβέρνησης, εκπροσωπώντας όλους τους προοδευτικούς πολίτες.
Το ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον Πρόεδρό του Νίκο Ανδρουλάκη, όπως έδωσε την εκλογική μάχη, με προτάσεις και θέσεις, με σοβαρότητα και δυναμισμό, είναι επίσης έτοιμο να αναλάβει την ευθύνη και το βάρος της άσκησης ουσιαστικής, προοδευτικής αντιπολίτευσης, απέναντι στην Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη και της Νέα Δημοκρατίας, που δεν πρέπει να μείνουν ανεξέλεγκτοι.  
Για το ΠΑΣΟΚ, η επόμενη μάχη άρχισε από την Κυριακή το βράδυ. Για μια ακόμα μεγαλύτερη νίκη. Είμαστε έτοιμοι, είμαστε εδώ με το ΠΑΣΟΚ για να έρθει η πραγματική Αλλαγή, με προοπτική για όλους τους Έλληνες.
Αυτόν τον αγώνα δώσαμε και θα δώσουμε ξανά και στην Άρτα.
Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μας, για τη δύναμη που έδωσαν με τη ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ, και στην Άρτα, σε δύσκολο πολιτικό περιβάλλον τοπικά και με δεδομένη τη μείωση των εδρών σε δύο, για το Νομό μας.
Με έναν αγώνα που δώσαμε, οι υποψήφιοι Βουλευτές, τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι της Παράταξής μας στην Άρτα, που επίσης θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ.
Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί τη βάση για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση των δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ, για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και στο Νομό μας. Με στόχο, να εκπροσωπήσει το ΠΑΣΟΚ την Άρτα στο νέο Κοινοβούλιο, κερδίζοντας τη μία από τις δύο έδρες.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και όσους με στήριξαν προσωπικά με τη ψήφο τους, που με τιμά και μου δίνει την ευθύνη να συνεχίσω να είμαι παρών και δίπλα στους αγώνες για τα προβλήματα των συμπολιτών μας και του τόπου μας, αλλά και για όλα όσα δικαιούται και αξίζει η Άρτα, για όσα δεν πήρε τα τελευταία χρόνια.
Δώσαμε μαζί, πολλές και δύσκολες μάχες μέχρι σήμερα. Συνεχίζουμε για μια νέα προοπτική, για ένα καλύτερο μέλλον για την Άρτα.
Όλοι μαζί ξεκινάμε για νέους ελπιδοφόρους αγώνες, ξεκινήσαμε ήδη, θα δώσουμε τη νέα μάχη, για να δυναμώσουμε τη φωνή μας και τη φωνή της Άρτας, μέσα από ένα ακόμα πιο ισχυρό ΠΑΣΟΚ.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top