Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,

στις 8 Οκτωβρίου συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, με την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», του Δημάρχου μας ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΙΓΔΟΥ.

Η απόφασή μου να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μας ήταν για μένα προϊόν σκέψης και ανάγκης για προσφορά! Τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας επιτελείται σημαντικό έργο με μπροστάρη τον ακούραστο δήμαρχό μας. Αυτό το έργο ΠΡΕΠΕΙ και θα έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ εύκολα δίνονται από κάποιους, αυτό όμως που έχει σημασία για τον τόπο μας είναι τα ΕΡΓΑ. Έργα που αναβάθμισαν τον Δήμο μας και έδωσαν πνοή στα χωριά μας. Αυτό το έργο θέλουμε να συνεχίσουμε και γι' αυτό σας ζητάμε την εκ νέου ΕΝΤΟΛΗ για να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, να προχωρήσουμε στο μέλλον!

Σας ζητώ τον έναν από τους τρεις σταυρούς προτίμησής σας και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ πως θα είμαι πάντα δίπλα σας και πάντα με δύναμη και αποφασιστικότητα απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας. Σας ζητώ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ να μας δώσετε τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΕΝΤΟΛΗ για να ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ μαζί το μέλλον του τόπου μας που έχει όλα τα πλεονεκτήματα για να βγει... ΝΙΚΗΤΗΣ! Για το καλό όλων μας, για το καλό των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ.
ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΙΓΔΟΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top