ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τομές στον τρόπο ανάπτυξης της κτηνοτροφίας, της αλιείας, των υδατοκαλλιεργειών, αλλά και τη μεταρρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα λειτουργίας αγροτικών τμημάτων στα Επιμελητήρια της χώρας, προβλέπει το Σχέδιο Νόμου Του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με τίτλο: «Ενίσχυση της πρότυπης κτηνοτροφίας, ρυθμίσεις για την αλιεία και τις υδατοκαλλιέργειες, διατάξεις για τη φυτοϋγεία, τα βιοκτόνα προϊόντα και την ποιότητα τροφίμων και άλλες διατάξεις για την τόνωση της αγροτικής ανάπτυξης».

Περισσότερα...

Με αναφορά του,προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης ο Γιώργος Στύλιος, κοινοποιεί επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας με θέμα την υπαγωγή του πρωτοδικείου αρμοδιότητας του τέως Ειρηνοδικείου Φιλιππιάδας στο Πρωτοδικείο Άρτας.

Περισσότερα...

Μια Απρόσμενη, Απίστευτη και Απερίγραπτη κοσμοσυρροή, παρατηρήθηκε στη σημερινή κοπή της βασιλόπιτας του βουλευτή Άρτας της Ν.Δ. Γιώργου Στύλιου που έγινε στην αίθουσα ΔΙΩΝΗ, παρουσία πολλών εκατοντάδων φίλων και ψηφοφόρων του.

Περισσότερα...

Στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, αναφέρθηκε ο Γιώργος Στύλιος στη Βουλή.

Περισσότερα...

Εξετάζονται όλες οι δυνατότητες για να εξασφαλιστεί η ολοκλήρωση και η παράδοση στην κυκλοφορία του δρόμου Αθαμανίου-Θεοδωριάνων. Αυτό επισημαίνει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην απάντησή του στον Γιώργο Στύλιο.

Περισσότερα...

Με αναφορά του ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Στύλιος κοινοποιεί το αίτημα του Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων για τη συνέχιση της σύμβασης του έργου: «Βελτίωση του οδικού άξονα Αθαμάνιο – Θεοδώριανα» μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και της Αναδόχου εταιρείας στον αρμόδιο Υπουργό.

Περισσότερα...

Φίλες και φίλοι, αγαπητοί συνδημότες,

στις 8 Οκτωβρίου συμμετέχω στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, με την ανεξάρτητη δημοτική κίνηση «ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», του Δημάρχου μας ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΙΓΔΟΥ.

Η απόφασή μου να συμμετέχω στα κοινά του τόπου μας ήταν για μένα προϊόν σκέψης και ανάγκης για προσφορά! Τα τελευταία χρόνια στον Δήμο μας επιτελείται σημαντικό έργο με μπροστάρη τον ακούραστο δήμαρχό μας. Αυτό το έργο ΠΡΕΠΕΙ και θα έχει ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Οι ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ εύκολα δίνονται από κάποιους, αυτό όμως που έχει σημασία για τον τόπο μας είναι τα ΕΡΓΑ. Έργα που αναβάθμισαν τον Δήμο μας και έδωσαν πνοή στα χωριά μας. Αυτό το έργο θέλουμε να συνεχίσουμε και γι' αυτό σας ζητάμε την εκ νέου ΕΝΤΟΛΗ για να προχωρήσουμε όλοι μαζί μπροστά, να προχωρήσουμε στο μέλλον!

Σας ζητώ τον έναν από τους τρεις σταυρούς προτίμησής σας και ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ πως θα είμαι πάντα δίπλα σας και πάντα με δύναμη και αποφασιστικότητα απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας. Σας ζητώ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ να μας δώσετε τη ΔΥΝΑΜΗ και την ΕΝΤΟΛΗ για να ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ μαζί το μέλλον του τόπου μας που έχει όλα τα πλεονεκτήματα για να βγει... ΝΙΚΗΤΗΣ! Για το καλό όλων μας, για το καλό των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ.
ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ
Υποψήφιος Δήμαρχος
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΜΙΓΔΟΣ

Σελίδα 1 από 88

Υποκατηγορίες

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top