Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Ράχης, υπό την αιγίδα του Δήμου Αρταίων, με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας και με τη συμμετοχή μαθητών των Δημοτικών Σχολείων  Ράχης, Καλοβάτου, Κιρκιζατών, Πολυδρόσου και Γαβριάς και την εθελοντική προσφορά και αρωγή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού  Σχολείου Ράχης. 

Τον Δήμο Αρταίων, εκπροσώπησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Δια Βίου Μάθησης κ. Χάρης Παπάζογλου, ο οποίος είχε συνάντηση με  τον Υπεύθυνο Συντονισμού του προγράμματος «Κοινωνικό Σχολείο»,  Σχολικό Σύμβουλο κ. Ηλία Μιχάλη, τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας κ. Λεωνίδα Γκόρο, τους Σχολικούς Συμβούλους κ.κ. Γερογιάννη Κων/νο και Ιτζέμπελη Ελπιδοφόρο. και την προσκεκλημένη Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Σοφία Ζιώβα.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε ομιλία από την Ειδική Επιστήμονα Κλινική Διαιτολόγο-Διατροφολόγο κ. Σοφία Ζιώβα και έγινε προβολή θεμάτων με οδηγίες για την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας και διατροφικές προτάσεις.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν δημιουργικές εργασίες με σχετική θεματολογία ανάλογες με την ηλικία των μαθητών (κολάζ, αφίσα, ζωγραφική).

Τέλος, από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού  Σχολείου Ράχης, ο οποίος είχε ενεργό συμμετοχή στη όλη εκδήλωση,  έγινε προσφορά δεκατιανού  με υγιεινές τροφές (φέτα μαύρου ψωμιού με μέλι,  φρούτο, παραδοσιακό πολύσπορο κουλούρι, νερό ). 

 

 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top