Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζεται η Λέσχη Μοντελιστών ώστε όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη της 1ης έκθεσης στατικού μοντελισμού στην Άρτα.

Το απόγευμα της 8ης Φεβρουαρίου το 1ο Arta Scale Model Show ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό και τους συμμετέχοντες.

Η Λεσχη Μοντελιστών και το Επιμελητήριο Άρτας συνδιοργανώνουν το Arta Scale Model Show. (Έκθεση-Διαγωνισμός Στατικού Μοντελισμου). Θα διεξαχθεί από τις 8 ως τις 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο ισόγειο του Επιμελητηρίου και η πόλη μας θα υποδεχθεί τις αντιπροσωπείες δεκαπέντε συλλόγων και μεμονωμένων μοντελιστών, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό. Πέντε εξ αυτών προέρχονται από τη Ρωσία (2 Σύλλογοι), τη Σερβία, τη Βουλγαρία και τα Σκόπια γεγονός που καθιστά το Arta Scale Model Show  εκδήλωση διεθνούς χαρακτήρα από το ξεκίνημα του. Όπως είναι λογικό, το γεγονός αυτό γεννά αυξημένες προσδοκίες μελλοντικά στους ιθύνοντες του συλλόγου.
Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να περιπλανηθούν σε έναν «κόσμο υπό κλίμακα». Ιστιοφόρα, Αεροπλάνα, Αυτοκίνητα, Μοτοσυκλέτες, Στρατιωτικά Οχήματα και Φιγούρες είναι μερικά μόνο από τα εκθέματα που θα κατακλύσουν την αίθουσα και θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους.
Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βραβεύσει με την ψήφο του το καλύτερο μοντέλο της έκθεσης στο οποίο θα απονεμηθεί το βραβείο κοινού.
Το Σαββάτο 9 Φεβρουαρίου, που αναμένεται και ο κύριος όγκος των συμμετεχόντων, θα υπάρξουν δυο σεμινάρια κατασκευών. Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου η έκθεση αποκτά διαδραστικό χαρακτήρα που ακούει στο όνομα Paint and Take, για τους μικρούς μας φίλους. Όλα τα παιδιά που θα παραβρεθούν το πρωί της Κυριακής στο χώρο και το επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να κατασκευάσουν, υπό την επίβλεψη έμπειρων μοντελιστών, ένα μοντέλο που θα παρέχεται εντελώς δωρεάν και τελειώνοντας το να το πάρουν μαζί τους.
Κλείνοντας, το μεσημέρι της ίδιας μέρας, λίγο πριν την έναρξη των απονομών του διαγωνισμού και της τελετής λήξης της εκδήλωσης, θα υπάρχει κλήρωση με πλούσια δώρα.

Οι ώρες λειτουργίας του Arta Scale Model Show έχει ως εξής:
Παρασκευή 08/02/2019, 17.00 - 21.30
Σαββάτο 09/02/2019, 09.00 - 21.30
Κυριακή 10/02/2019, 09.30 - 18.00

Σεμινάρια
Εισηγητής: Ιωάννης Παπουλάκος
Σάββατο 09/02/2019 (Βαφή φιγούρας Α’ Μέρος), Έναρξη 13:30
Σάββατο 09/02/2019 (Βαφή φιγούρας Β’ Μέρος), Έναρξη 18:30

PAINT & TAKE
Κυριακή 10/02/2019, Έναρξη 11:00    

Απονομές βραβείων - Τελετή Λήξης
Κυριακή 10/02/2019, Έναρξη 15:00    

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συλλόγου www.artamodelclub.gr ή τη σελίδα μας στο Facebook www.facebook.com/scalemodelclubarta

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top