Σε διημερίδα εκδηλώσεων, στην Κόρινθο,  για την επέτειο 200 ετών από την ίδρυση της Φιλικής Εταιρείας, στις 26-27 Σεπτεμβρίου 2014 συμμετείχε ο Μουσικοφιλολογικός Σύλλογος Άρτης «ΣΚΟΥΦΑΣ». Ο Σύλλογος προσκλήθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Κορινθίων, το οποίο και διοργάνωσε τη διημερίδα.

Εκ μέρους του συλλόγου εισήγηση στη διημερίδα, με θέμα: «Ο Νικόλαος Σκουφάς και οι Ηπειρώτες Φιλικοί», απηύθυνε ο Διδάκτωρ Ιστορίας κ. Κων/νος Κωσταβασίλης. Οι εκπρόσωποι του Δήμου Κορινθίων και του Κέντρου Πολιτισμού, ευχαρίστησαν το «ΣΚΟΥΦΑ» για τη συμμετοχή του και εκδήλωσαν ενδιαφέρον για σύσφιγξη των σχέσεων Κορίνθου και Άρτας, δεδομένων και των ιστορικών δεσμών μεταξύ αρχαίας Κορίνθου και αρχαίας Αμβρακίας. Και από τις δύο πλευρές διαπιστώθηκε διάθεση για συνεργασία σε εκδηλώσεις πολιτιστικού ενδιαφέροντος στο εγγύς και απώτερο μέλλον.

 

 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top