Νικητής του φετινού μουσικού ριάλιτι THE VOICE, αναδείχτηκε ο πολιτικός μηχανικός, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΙΩΡΗΣ, γιός του Λάμπρου Ζιώρη, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ένα αρτινόπουλο που έχει μεγάλη αγάπη για το τραγούδι και για την Άρτα και ο οποίος τώρα ανοίγει διάπλατα τα φτερά του για να κατακτήσει το μουσικό στερέωμα της χώρας μας.

Τα έπαθλα είναι άμεση υπογραφή δισκογραφικού συμβολαίου και ένα αυτοκίνητο.
Ο Γιώργος Ζιώρης έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό μαζί με τον Στέλιο Ιωακείμ, από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, όμως ο Αρτινός κατάφερε να επικρατήσει.
Στον χθεσινό τελικό οι Γιώργος Ζιώρης και Κωνσταντίνα Κατσογιάννη από την ομάδα του Κώστα Μαραβέγια, οι Μαρίνα Κυριαζοπούλου και Δέσποινα Λεμονίτση από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, η Φανή Ζωχιού από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ενώ ο Σάκης Ρουβάς είχε τους Στέλιο Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά και Δημήτρη Θεοδοσιάδη.
Ο κόσμος ψήφισε για να δώσει την πρόκριση σε τέσσερις διαγωνιζόμενους, κρίνοντας και της ερμηνείες τους στην πρώτη φάση του τελικού.
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο Γιώργος Καπουτζίδης πήρε τον φάκελο και ανακοίνωσε πως οι Στέλιος Ιωακείμ (Σάκης Ρουβάς), Γιώργος Ζιώρης (Κωστής Μαραβέγιας), Χριστοδούλα Τσαγγαρά (Σάκης Ρουβάς) και Δέσποινα Λεμονίτση (Πάνος Μουζουράκης) προκρίθηκαν στην τετράδα.
Η ανακοίνωση του αποτελέσματος
Οι τέσσερις παίκτες ανέβηκαν και πάλι στη σκηνή για να ερμηνεύσουν ένα από τα τραγούδια που είχαν επιλέξει κατά την πορεία τους στο παιχνίδι.
Ο Στέλιος Ιωακείμ τραγούδησε το «Evolution of the skid», η Δέσποινα Λεμονίτση το «Just hold me», ο Γιώργος Ζιώρης το «That’s life» και η Χριστοδούλα Τσαγγαρά το «Τα λέμε».
Το κοινό έδωσε ξανά την ψήφο του και το αποτέλεσμα έδειξε... ανδρικό τελικό, καθώς η Χρ. Τσαγγαρά και η Δ. Λεμονίτση αποχώρησαν.
Στην τελική μονομαχία του The Voice ο Γιώργος Ζιώρης ανέβηκε  στη σκηνή και τραγούδησε το «Σου σφυρίζω», ενώ στη συνέχεια ο Στέλιος Ιωακείμ τραγούδησε  το «Superstition».
Ο κόσμος τελικά αποφάσισε να δώσει το βραβείο στον Γιώργο Ζιώρη και ο Κωστής Μαραβέγιας πανηγύρισε και φέτος την κορυφή στο The Voice, βλέποντας έναν δικό του παίκτη να κερδίζει το κοινό με τις ερμηνείες του.
Ο τελικός διήρκεσε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις υπέροχες φωνές τόσο των κριτών όσο και των παιχτών.


ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ LIVE ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΟΥΣ BLACK HEART PROCCESSION , τους ELEPHANT και τους διοργανωτές.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top