Το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου, ο Πάνος Μπίρμπας, γνωστός και ως ο frontman των εξαιρετικών Dustbowl, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην σκηνή του Dada στην Άρτα.
Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός με την χαρακτηριστική του φωνή φέρνει στις αποσκευές του τραγούδια από τα προσωπικά του άλμπουμ (Finchley Road, Mournful, Lullaby EP), τραγούδια που έχει ηχογραφήσει με τους Dustbowl αλλά και διασκευές αγαπημένων του καλλιτεχνών ( Leonard Cohen, Nick Cave, Tim Buckley, Velvet Underground, Johnny Cash κ.α.)

 

Λιτός και ατμοσφαιρικός, με πάθος, δύναμη και λυρικότητα να συνυπάρχουν μέσα σε ένα ακουστικό live αποτυπώνει συναισθήματα και μελωδίες που γεννήθηκαν στην πόλη της Αθήνας και του Λονδίνου απλά και ακουστικά όπως αυτές δημιουργήθηκαν.

Μαζί του οι μουσικοί:
Σταύρος Παργινός : Tσέλο, Μαντολίνο
Μάκης Καφετζιδάκης : Ηλ. Κιθάρα

Doors: 21.30 | Live: 22.30

Προπώληση: 8€ | Ταμείο: 10€ | Μαθητικό-Φοιτητικό Ταμείο: 5€
Προπώληση εισιτηρίων: dada cafe-bar, Αλεξοπούλου 5, Άρτα
Χάρτα Συνεργατικό Καφενείο, Σκουφά 55,Πλ. Μονοπωλίου, Άρτα

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Εμφανίσιμος 52 ετών, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία από 40 έως 55 ετών για συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top