Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013  στις 10:30 το βράδυ o Κώστας Αντύπας & friends ζωντανά  στην Άρτα  στο «cafe-bar ΒΥΖΑΝΤΙΟ» στην καρδιά της πόλης, για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με δικά του τραγούδια αλλά και επιλεγμένες διασκευές  με  διάθεση  που υπόσχεται μια ξεχωριστή βραδιά.

Μαζί του  οι μουσικοί:
Σοφία Κυριάκη : πλήκτρα ,ακορντεόν, τραγούδι
Αποστόλης Παπουτσάκης : ηλεκτρική κιθάρα
Αποστόλης Σόφης : τύμπανα

Ο τραγουδοποιός Κώστας Αντύπας  γεννήθηκε και μένει στην αγαπημένη του Πρέβεζα. Παίζει κιθάρα και φυσαρμόνικα κι έχει δημιουργήσει το δικό του κοινό καθώς μετράει περισσότερα από 15 χρόνια ζωντανών εμφανίσεων σε όλη την Ελλάδα αλλά και σημαντικές συνεργασίες
(Ανδριάνα Μπάμπαλη,  Γιώτα Νέγκα,  Νίνα Λοτσάρη,  Μαρίνα Σκιαδαρέση , Ερωφίλη)
Με δύο cd  στο ενεργητικό του, το «Το λεωφορείο της στιγμής», που έκανε αισθητή την παρουσία του στους ραδιοφωνικούς σταθμούς, και το νέο του άλμπουμ με τίτλο :«Μέσα βρέχει» που εκφράζει την αισιόδοξη πλευρά του εαυτού μας, θέλοντας να βρει τη δύναμη να μιλήσει, να ερωτευθεί, να ζήσει, να πεθάνει και να ξαναγεννηθεί. Τώρα που ο έξω κόσμος αλλάζει δραματικά ... ο μέσα κόσμος αντιστέκεται και μας καλεί να δούμε ξανά τη ζωή με άλλα μάτια.

Ο ήχος του άλμπουμ κινείται από τη ροκ μπαλάντα έως το χιπ χοπ, με ύφος ηλεκτρονικό, ακουστικό αλλά υπάρχει και μια λαϊκή νότα.

Τη μουσική των κομματιών, όπως και τους στίχους  υπογράφει ο ίδιος ο Κώστας Αντύπας.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top