Πριν από τα Χριστούγεννα ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» και με τον πομπώδη τίτλο: «ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΙΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΕΣ»!, είχε προαναγγείλει ότι μετά τις γιορτές, θα αναφερθούμε στους ψιθύρους, που ευρύτατα κυκλοφόρησαν στην πόλη της Άρτας και που μιλούσαν για σεξουαλικό «σκάνδαλο» τοπικού αιρετού άρχοντα, με εργαζόμενη που ο ίδιος τοποθέτησε σε σοβαρό τομέα του Δήμου μας!

Μάλιστα αυτές οι φήμες – ψίθυροι ήταν τόσο έντονες, «πειστικές» και «έγκυρες», που ειλικρινά μας προβλημάτισαν σοβαρά και δεν ξέραμε το πώς να τις χειριστούμε δημοσιογραφικά, χωρίς να προκαλέσουμε παρενέργειες σε βάρος της μιας ή της άλλης πλευράς.
Στο «κενό» των εορτών που μεσολάβησαν, από το πρώτο δημοσίευμά μας, κάποιοι άλλοι ψίθυροι που κυκλοφόρησαν, έφεραν σαν πρωταγωνιστή, άλλον αιρετό της περιοχής μας, ψίθυροι που έπεσαν στο κενό, από τις πρώτες κιόλας ώρες.
Όμως οι νέοι αυτοί ψίθυροι, κέντρισαν περισσότερο το ενδιαφέρον μας, αλλά και μας «πονήρεψαν», για το τι ακριβώς συμβαίνει.
Αναζητήσαμε την αλήθεια από όλες τις «εμπλεκόμενες» πλευρές και από όλες τις «πηγές» αυτής της σκανδαλολογίας, αλλά άκρη δεν βρήκαμε.
Από τη δική μας πλευρά, αυτή η ιστορία, είτε αληθινή, είτε όχι, δεν θα είχε καμία απολύτως αξία δημοσιοποίησής της, διότι έπαψαν πλέον οι σεξουαλικές επαφές ή σχέσεις, να είναι «απαγορευμένες», πρωτότυπες ή ενδιαφέρουσες, οποιασδήποτε μορφής και διάστασης κι αν είναι.
Εμείς περιοριζόμαστε μόνο στην πολιτική διάσταση της περίπτωσης.
Και λέμε ότι από το πολιτικό περιβάλλον του αιρετού, διαψεύδονται κατηγορηματικά οι εν λόγω ψίθυροι και χαρακτηρίζονται σαν κακοήθειες, συνηθισμένες στις μικρές κοινωνίες, στις οποίες εύκολα αναπτύσσονται και αναπαράγονται.
Από την πλευρά τώρα του υποτιθέμενου «θύματος», της εργαζόμενης, που είναι και σε ενδιαφέρουσα κατάσταση, δεν έχουμε καμία απολύτως αντίδραση, όπως καταγγελία γεγονότος ή διάψευση των ψιθύρων.
Επιδιώξαμε επαφή μαζί της, μέσω κοινού γνωστού, αλλά δεν τα καταφέραμε, γιατί δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας μαζί της.
Μάλιστα πριν αναζητήσουμε επαφή μαζί της, είχαμε την πληροφορία ότι ήταν ζήτημα ολίγων ημερών, η ίδια να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, κάτι βέβαια που δεν έγινε.
Θα μπορούσαμε να κλείσουμε αυτό το κείμενο, λέγοντας το γνωστό: «Τα συμπεράσματα δικά σας…»!
Εμείς θα πάμε λίγο παραπέρα και θα πούμε: «Η σιωπή δεν είναι πάντα χρυσός! Κι αν αυτή η σιωπή, εκ των υστέρων καταλήξει σε κραυγή, κανέναν δεν θα πείσει»!

      

                                                                                                 Λ.Σ.
 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top