Ένα απρόσμενο σχόλιο για κείμενο του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» της νεόκοπης τοπικής εφημερίδας της Άρτας «7ΜΕΡΕΣ», που «έσκασε μύτη» την προεκλογική περίοδο των τελευταίων  εκλογών, αν και δεν μας θίγει ούτε στο ελάχιστο, μας υποχρεώνει να απαντήσουμε, γιατί ο εκδότης της ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΗΧΑΣ, προφανώς πιστεύει ότι η δημοσιογραφία, δικαιούται να λειτουργεί με… υπονοούμενα, δηλαδή… κατινίστικα!

Μας «ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ» ο εν λόγω κύριος αφ’ υψηλού και σαν… ΟΜΙΛΑρχης(!!!)
Λογικά θα έπρεπε να το θεωρήσουμε και τιμή μας, που καταδέχθηκε να ασχοληθεί μαζί μας.
Αλλά είμαστε κομμάτι… ανάγωγοι!

Μας λέει λοιπόν ο ΟΜΙΛΑρχης Βαγγέλης Πήχας, αφ’ υψηλού:

«Λευτεράκι έπρεπε επειδή ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣ να γνωρίζεις ότι ο όμιλος JOIN MEDIA (7ΜΕΡΕΣ εφημερίδα – SPORT24 RADIO 102,1 – RADIO 101,5 και τα άλλα μέσα του ομίλου) ούτε δέχεται, ούτε χρηματίζεται, ούτε νταραβερίζεται με όσους εσύ γνωρίζεις.
Τώρα, αν δεν αρέσουν σε εσάς τους «παλιούς» τα νέα δεδομένα στον χώρο… ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ».

Του λέμε λοιπόν κι εμείς:

«Βαγγέλη Πήχα , εμείς παρατηρούμε… 50 χρόνια κι εσύ 2 προεκλογικούς μήνες. Εμείς δεν γνωρίζουμε… «όσους». Τους γνωρίζουμε ΟΛΟΥΣ.
Δεν γνωρίζουμε μόνο… τον όμιλό σου!
Αλλά θα θέλαμε να μάθουμε εμείς οι «παλιοί», ποια είναι τα νέα δεδομένα στο χώρο; Μήπως ένα από αυτά, είσαι εσύ; Και ο «όμιλός» σου;
Άκου τώρα και μια συμβουλή από έναν «παλιό» και οικονομικά… ανεπρόκοπο (και δεν ντρεπόμαστε για αυτό), της δημοσιογραφίας: «Πέρασαν από την  Άρτα στρατιές καλαμοκαβαλάρηδων στο χώρο των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης και στο τέλος μείνανε με το… καλάμι τους και εξαφανίστηκαν!
Αν θέλεις κι εσύ να… «παλιώσεις», μην τους… «μοιάζεις».
Και μια δεύτερη συμβουλή: Αν θέλεις να απαντήσεις σε σχόλιο κάποιου Μέσου Ενημέρωσης, να το παραθέτεις και να μη λες μόνο τα δικά σου, γιατί, αν έχεις ακουστά, αυτό επιβάλει η στοιχειώδης δημοσιογραφική δεοντολογία.
Εμείς βέβαια δεν σου ευχόμαστε «καλή νύχτα» όπως εσύ, αλλά… καλή μέρα!».

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top