Αυτοί που κάνανε τις επιλογές των νέων διοικητών των νοσοκομείων της χώρας, δεν πρέπει να έχουν καμιά απολύτως σχέση με τις λογικές και πρακτικές διακυβέρνησης του πρωθυπουργού ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Αυτοί λειτουργούν με συνταγές των δεκαετιών 60 και 70, με λογικές των Μαυρογιαλούρων, εκείνων των εποχών.
Πάσχουν από αθεράπευτο παλαιοκομματισμό, είναι πολιτικά «βλάκες» και «άρρωστοι» αυτοί οι άνθρωποι και σίγουρα ανεπαρκείς για επιλογές… αρίστων, σε κυβερνητικά πόστα.
Αλλά το απερίγραπτο σε αυτή την περίπτωση, δεν είναι οι άστοχες επιλογές, ούτε τα λάθη που αναδείχτηκαν από αυτές τις επιλογές.
Πολύ δε περισσότερο δεν έχει σχέση με τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για αυτές τις επιλογές, ο οποίος ΣΥΡΙΖΑ ήταν αδίστακτος σε αυτό το πεδίο, όταν είχε την εξουσία.
Το απερίγραπτο έχει σχέση με τις αντιδράσεις των στελεχών, των βουλευτών και των υπουργών της Ν.Δ., που επιδιώκουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, αντί να αξιώσουν το σκίσιμο αυτής της λίστας ή να σιωπήσουν, με τα λεγόμενά τους, προς υπεράσπιση του Κικίλια, προκαλούν τη νοημοσύνη μας.
Τι μας λένε οι αθεόφοβοι;
Οι επιλεγέντες θα δίνουν λογαριασμό κάθε τρεις μήνες για τα πεπραγμένα τους!
Αποθηκάριους επέλεξαν ή διοικητές;
Δεν λένε τουλάχιστον ότι θα κρίνονται κάθε χρόνο, μήπως και γίνουν κάπως πιστευτοί!
Σε αυτό το σημείο θα μας επιτραπεί να πούμε: «Κόψτε τις μαλακίες εκεί στη Ν.Δ. Δεν σας ψήφισαν να κάνετε εκείνα που κάνανε οι προηγούμενο, αλλά εκείνα που εσείς υποσχεθήκατε, εκείνα περί  αρίστων και αξιοκρατίας, περί δικαιοσύνης και δημοκρατίας, περί ίσων ευκαιριών»!
Διότι αν αυτοί οι άνθρωποι, που σας πίστεψαν και σας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους, αρχίσουν από τώρα να παίρνουν «ανάποδες στροφές», ζήτω που καήκατε στις επόμενες εκλογές!
Αυτό συνέβη με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου Παπανδρέου και με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.
Αν η Ν.Δ. δεν έχει για κάτι διαφορετικό και καλύτερο, δεν έχει και χρησιμότητα.
Κι αν ο Νεοδημοκράτης χάσει την υπομονή του, η Ν.Δ. θα χάσει την μάχη.

Λ.Σ.

(ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Το κράτος δεν κομματικοποιείται με την τοποθέτηση αποτυχόντων υποψήφιων βουλευτών σε κυβερνητικές θέσεις, αλλά με την τοποθέτηση κομματαρχών πολιτικών γραφείων, κομματόσκυλων και καρεκλοθήρων).

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top