Στα γραφεία του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ», έφτασε μια απίστευτη καταγγελία σε βάρος της COSMOTE, που θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να κινητοποιήσει την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών, αλλά και την Εισαγγελική Αρxή της περιοχής μας.

Μια καταγγελία απάνθρωπης και παράνομης συμπεριφοράς αυτής της επιχείρησης, που δεν έχει προηγούμενο.

Και δεν έχει προηγούμενο διότι το συμβάν, στο οποίο θα αναφερθούμε, δεν χρήζει ιδιαίτερης προσοχής, έρευνας και αντιμετώπισης.

Είναι ένα αστείο συμβάν σε βάρος πελάτη της, το οποίο, προκάλεσε ήδη σοβαρές παρενέργειες στον παθόντα.

Πιο συγκεκριμένα:

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου ο καταγγέλων  επειγόντως χειρουργήθηκε από επικίνδυνο καρδιακό νόσημα στην Αθήνα.

Η αδελφή του καταγγέλλοντα (από την Άρτα) έτρεξε κοντά του για παροχή βοήθειας, κατά την ανάρρωσή του.

Επειδή είναι τυπική στις οικονομικές της υποχρεώσεις, ζήτησε από τον άρρωστο αδερφό της, μέσω I-Bank του, να πληρώσει το λογαριασμό του τηλεφώνου της στη COSMOTE, όπως κι έγινε.

Αλλά ενώ το ποσό της πληρωμής ήταν 21.10 € περίπου, κατά λάθος στάλθηκαν 2.110 €.

Το λάθος αναγνωρίσθηκε αμέσως και από την COSMOTE, αλλά έμεινε στην… «αναγνώριση»!

Πέρασαν 2 μήνες και ακόμη τα επιπλέον χρήματα δεν έχουν επιστραφεί.

Στις προσπάθειες των δύο προαναφερομένων, να βρουν άκρη, αναζητώντας τηλεφωνικά κάποιον υπεύθυνο ή αρμόδιο και tους έστελναν από τον Άννα στον Καϊάφα.

Κάποιος από τις δεκάδες και πολύωρες τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν (και που απάντησε), είπε ότι εντός 2 εργάσιμων ημερών τα επιστρεφόμενα χρήματα θα βρίσκονται στους λογαριασμούς τους.

Πέρασαν… 20 εργάσιμες και τίποτα δεν έγινε!

Η καταγγέλλουσα, που διαμένει στην Άρτα, ήρθε στα γραφεία μας κι εμείς θεωρήσαμε σκόπιμο, πριν ασχοληθούμε δημοσιογραφικά με το θέμα, να ενημερώσουμε τον προϊστάμενο της COSMOTE Άρτας, όπως και έγινε.

Ο άνθρωπος ενδιαφέρθηκε προσωπικά, πήρε τηλέφωνα στα κεντρικά, αλλά αποτέλεσμα… «μηδέν» και σήκωσε τα χέρια!

Μια συμπεριφορά του στυλ: «Έκανες λάθος; Πιές το με το ζουμί σου ή βράσε τώρα στο ζουμί σου»!

Ξανάρχεται στην εφημερίδα μας η καταγγέλουσα και με αφορμή και το περιεχόμενο της καταγγελίας της, γράφτηκε αυτό το κείμενο, με την ελπίδα ότι κάποιος θα βρεθεί για να «τραβήξει το αυτί» στους υπεύθυνους για τις απάνθρωπες αυτές συμπεριφορές της COSMOTE.

Και τις χαρακτηρίζουμε απάνθρωπες, διότι τα θύματά της είναι φτωχοί άνθρωποι, με άμεσα και σοβαρά προβλήματα υγείας, και ελλείψει χρημάτων αδυνατούν να τα αντιμετωπίσουν.

Αυτό το κείμενο θα σταλεί και σε μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης της Αθήνας, αλλά πολύ αμφιβάλουμε, αν κάποιο από αυτά, θα ασχοληθεί με την περίπτωση, καθόσον η COSMOTE είναι από τους καλύτερους πελάτες τους.

Και η COSMOTE προφανώς αυτό το γνωρίζει και αυτό εκμεταλλεύεται!

 

www.paratiritis-artas.gr

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top