Οι υποκλοπές ανά την Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον πλανήτη, είναι στην ημερήσια διάταξη όλων των πολιτευμάτων και καθεστώτων, από αρχαιοτάτων χρόνων και πολύ περισσότερο, σήμερα, που οι τεχνολογίες είναι απίστευτες.

Αυτό λοιπόν το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο και είναι απορίας άξιον, πως ένας ευρωβουλευτής και αρχηγός κόμματος, ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, αντιδράει, λες και ανακάλυψε μια νέα… Αμερική.

Είναι υπόθεση δημοκρατίας, κινδυνεύει η δημοκρατία, λέει και ξαναλέει και ωρύεται περισσότερο από ότι «καταπίνεται» αυτό το σκάνδαλο, από έναν κοινό νου.

Μήπως πιστεύει ότι βρήκε τον τρόπο να ανακάμψει δημοσκοπικά το ΠΑΣΟΚ, που το τελευταίο διάστημα και για τους γνωστούς λόγους (καθαρές θέσεις κ.α.), όλο και μικραίνει;

Αν αυτή ήταν η σκέψη του, την «πάτησε».

Ο «λύκος», που λέγεται ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ, εκμεταλλευόμενος την περίπτωσή του, φόρεσε «μπαλάσκες και όπλα» και ορμάει για τη δική του δημοσκοπική ανάκαμψη.

Και μιας και το θέμα αυτό πήγε στη Βουλή, για συζήτηση, σε επίπεδο αρχηγών, οι μονομάχοι θα είναι δύο, ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ και ο ΑΛΕΞΗΣ και στην «κασίδα» του ΝΙΚΟΥ, κάνανε το δικό τους παιγνίδι.

Μήπως (ο Ανδρουλάκης) περίμενε από τον Κατρίνη, να υπερασπιστεί στη Βουλή, τον ίδιο, το ΠΑΣΟΚ και τη δημοκρατία, που κινδυνεύουν από τις υποκλοπές του τηλεφώνου του;

Μου φαίνεται πως πήγε «για μαλλί» ο Ανδρουλάκης και βγήκε… «κουρεμένος γουλί» από τους αντιπάλους του.

Ο ντόρος που προκάλεσε για αυτό το θέμα, ήταν «βούτυρο στο ψωμί» του Αλέξη!

Και να εύχεται μην πάρει ανάποδες ο Κυριάκος και εξαιτίας αυτής της ιστορίας του, κατά τη σχετική συζήτηση της Βουλής, κηρύξει πρόωρες εκλογές και ο ίδιος πάει «άκλαυτος»! 

 

Λ.Σ.

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top