Οι ψίθυροι δίνουν και παίρνουν τους τελευταίους μήνες, περί καθόδου του ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΡΑΚΟΥ, ως υποψηφίου Δημάρχου Αρταίων, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος δεν έχει εκδηλώσει τέτοια πρόθεση.

Και έτσι οι ψίθυροι μέχρι στιγμής παραμένουν «ψίθυροι», παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των εμπνευστών αυτής της λύσης.

Μιας λύσης που στοχεύει μόνο στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ κι όχι στο μέλλον το Δήμου Αρταίων και για λόγους που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική, με την ευρεία της έννοια και με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που πρέπει να είναι και το ζητούμενο.

Αυτή τη διαφορά την έχει «διαγνώσει» ο κ. Δράκος και προς το παρόν δεν υποκύπτει στις σχετικές παροτρύνσεις και πιέσεις που δέχεται.

Διότι οι εμπνευστές αυτής της κίνησης μεταξύ τους δεν συνδέονται και δεν «συγγενεύουν» κομματικά ή πολιτικά.

Θα τους ονομάσουμε «Τρείς Καμπαλέρος», γιατί πρόκειται για ένα ετερόκλητο μείγμα ανθρώπων, που τους ενώνει μόνο η αντιπαλότητα και η εχθρότητα με το πρόσωπο του σημερινού δημάρχου.

Το «μαγειρείο» στήθηκε πριν από πολλούς μήνες, αλλά αντιμετωπίζουν τρία σοβαρά προβλήματα  για το «μενού» τους «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΔΡΑΚΟΣ».

Το πρώτο έχει σχέση με την εξεύρεση ικανών υποψηφίων δημοτικών συμβούλων κι όχι «του σωρού», όπως «απαιτεί» ο ίδιος ο κ. Δράκος.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τη σύνθεση αυτού του ψηφοδελτίου, που θα πρέπει σε ένα μεγάλο ποσοστό, να καλυφθεί και από άλλους πολιτικούς χώρους, ζητούμενο ιδιαίτερα δύσκολο έως απίθανο.

Και το τρίτο και σημαντικότερο να εξασφαλισθεί η στήριξη από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και λοιπών της τοπικής Αριστεράς και να αποκλειστούν άλλες υποψηφιότητες από αυτούς τους χώρους.

Είναι εκείνες οι προϋποθέσεις που αποτελούν προαπαιτούμενα για τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΔΡΑΚΟ, για να ηγηθεί ψηφοδελτίου.

Πρόκειται για ένα εγχείρημα, όχι απλά δύσκολο, αλλά και σχεδόν ακατόρθωτο.

Τέλος και πέραν από τις προαναφερόμενες δυσκολίες, ο ίδιος ο κ. Δράκος δεν είναι και ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για αυτή την ιδέα, αφ’ ενός μεν γιατί δεν εμπιστεύεται  τους «εθελοντές»… πολιτικούς του πάτρωνες και αφετέρου γιατί οι εν λόγω πάτρωνες δεν έχουν καμία σχέση με το δικό του πολιτικό χώρο, αλλά και γιατί δεν έχει και το κουράγιο να ξαναμπλεχτεί σε αυτόν το χώρο, τον οποίο, ως δήμαρχος Αθαμανίας, δεν έχει και πολλά καλά να θυμάται.

 

Λ.Σ.

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top