Η «πολύφερνη νύφη» των επόμενων δημοτικών εκλογών ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, πολύ σύντομα θα αποφασίσει με ποιόν υποψήφιο δήμαρχο και με ποια δημοτική παράταξη θα συνεργαστεί ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος.

Μέχρι στιγμής την έχουν βολιδοσκοπήσει σχεδόν στο σύνολό τους όλοι οι ενδιαφερόμενοι για το δημαρχιακό αξίωμα, χωρίς κανείς από αυτούς να αποσπάσει την τελική της απάντηση.
Η ίδια είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ότι εξετάζει με μεγάλη προσοχή τις προτάσεις που δέχεται, αλλά και τις δυνατότητες και τις προοπτικές του κάθε υποψηφίου δημάρχου, πριν οριστικοποιήσει την τελική επιλογή της.
Η οποία επιλογή της, επαναλαμβάνουμε, σύντομα θα γίνει γνωστή, ενδεχομένως και πριν από τις επόμενες βουλευτικές εκλογές και σίγουρα εντός του Μαΐου του 2023.
Τέλος επειδή η σχέση του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» με την κα Βασιλάκη, είναι μακροχρόνια κι έχει δοκιμαστεί σε πολλά επίπεδα, χωρίς να κλονιστεί, από την πλευρά μας διευκρινίζουμε ότι η όποια τωρινή αυτοδιοικητική απόφασή της, θα είναι σεβαστή και θα είναι προϊόν προσωπικής της επιλογής και εννοείται ανεπηρέαστης απόφασής της!
Και αυτή η επιλογή της, όποια κι αν θα είναι, θα την στηρίξουμε, γιατί πιστεύουμε ότι η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, πρέπει να είναι μέλος του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.
Η παρουσία της είναι ιδιαίτερα αναγκαία και χρήσιμη σε αυτό το όργανο και γιατί όχι και σε κάποιο δημιουργικό αξίωμα στη νέα Δημοτική μας Αρχή που θα προκύψει από την αναμέτρηση των επόμενων δημοτικών εκλογών του ερχόμενου Οκτωβρίου.

 

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top