Στο όνομα της δημοκρατίας και στο όνομα του λαού, γίνανε τα μεγαλύτερα εγκλήματα εις βάρος της δημοκρατίας και του λαού.

Το πρώτο είναι το παραμυθάκι των κομμάτων και το δεύτερο, ο… δράκος αυτού του παραμυθιού.
Πλησιάζει η ώρα της κάλπης και λίγες ώρες μας χωρίζουν, για να αποφασίσουμε ποιοι θα χειριστούν τις τύχες μας, τα επόμενα τέσσερα χρόνια.
Ας μην πιαστούμε κορόιδα και αυτή τη φορά.
Στο χέρι μας είναι να επιλέξουμε «το λιγότερο κακό», τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο!
Να βάλουμε Χ σε εκείνους που μας δίνουν αβασάνιστες υποσχέσεις, χωρίς και να μας εξηγούν πειστικά και πως θα το πράξουν.
Να βάλουμε Χ σε εκείνους που παραληρούν στα τηλεοπτικά πάνελ και σε εκείνους που «αγανακτούν» ή «πονάνε» για τις αδικίες που τυχόν εσύ αντιμετωπίζεις.
Να βάλουμε Χ σε εκείνους που κάνουν την κλωστή, καραβόσκοινο και σε εκείνους που καπηλεύονται και εκμεταλλεύονται πολιτικά, τον ανθρώπινο πόνο, τον πατριωτισμό, το θρησκευτικό συναίσθημα.
Να βάλουμε Χ στον ανεπάγγελτο και εκείνον που λειτουργεί με κανόνες συντεχνίας, ως πολιτευτής ή πρώην βουλευτής.
Να βάλουμε Χ σε εκείνον που δεν μας εμπνέει εμπιστοσύνη, δεν έχει προσόντα για να σε εκπροσωπήσει στη Βουλή των Ελλήνων, δεν λέει την αλήθειεα και σε θυμάται μόνο σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.
Και να βάλουμε ΣΤΑΥΡΟ στον εργατικό, στον συνεπή, στον ειλικρινή και σε εκείνον που τον βρίσκεις στο πλάι σου, όταν τον έχεις ανάγκη.
Έχεις αυτή την ικανότητα, να τον διακρίνεις!
Μην πιαστείς και πάλι κορόιδο!
Και μη «χαραμίσεις» την ψήφο σου!!!

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top