Όλα δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ, για υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, τον οποίο και επίσημα θα στηρίξει.

Στον φίλο Παναγιώτη (και γνωρίζει πολύ καλά ότι είμαι φίλος του), πριν πάρει το κομματικό χρίσμα και πριν το ΟΚ, να ζητήσει λίστα υποψηφίων συμβούλων, την οποία οφείλει αυτό το κόμμα να προσφέρει, έστω και στο 50% των απαιτούμενων για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου.
Δηλαδή 60 – 80 ονόματα!
Διότι αν φίλε μου Παναγιώτη δεν συμβάλει το κόμμα που σε στηρίζει, στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου σου, έστω και σε αυτό το ποσοστό, πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα ανέβεις αυτόν τον Γολγοθά.
Οι συνθήκες και τα χρονικά περιθώρια, δεν σε βοηθάνε!
Σου θυμίζω την περίπτωση του ΗΛΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΚΑ, που είχε πάρει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ και μέσα σε μια βδομάδα παραιτήθηκε, γιατί αντιμετώπισε απροθυμία ή αδυναμία εξεύρεσης ατόμων για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο.
Επίσης αν ρωτήσεις φίλε μου την ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ, ποια ήταν η συμβολή του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της, θα… απογοητευτείς!
Άλλωστε και από το αποτέλεσμα εκείνων των εκλογών, από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν εκλέχτηκε ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ!
Εκλέχτηκαν ΠΑΣΟΚογενείς και άλλοι, τους οποίους η ίδια η κ. Ταπραντζή… «στρατολόγησε»!
Φίλε Παναγιώτη ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ λίστα… «εν τη παλάμη», πριν αποδεχτείς την… «εντολή»!
Αν δεν με ακούσεις, το πιθανότερο είναι να το μετανιώσεις!
Αν πάλι κάνεις το αντίθετο και καταφέρεις να συγκροτήσεις ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο, θα είσαι ο ΗΡΩΑΣ μας, το λέμε και το πιστεύουμε!

 

ΛΕ-ΣΤΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top