Το πολυσυζητημένο πρόσωπο των προηγούμενων αλλά και των επόμενων δημοτικών εκλογών για το Δήμο Αρταίων, αναμφίβολα είναι η ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ.

Και αυτό δεν είναι τυχαίο!
Η «σφραγίδα» της ήταν, είναι και θα παραμείνει ανεξίτηλη, ως αντιδήμαρχος Αρταίων επί δημαρχίας ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ.
Διακρίθηκε για την εντιμότητά της, το ήθος και το ύφος της, την εργατικότητά της και την αποτελεσματικότητά της στον τομέα της Κοινωνικής Πρόνοιας.
Το έργο της αξεπέραστο!
Για λόγους ηθικής τάξης και προσωπικής ευθιξίας, πριν από δύο χρόνια διαχώρισε τη θέση της από κάποιες επιλογές του κ. Παπαλέξη.
Πρόσφατα παραιτήθηκε από δημοτική σύμβουλος, δηλώνοντας σύναμμα ότι δεν παραιτείται και από τις φιλοδοξίες της, να υπηρετήσει τα κοινά.
Εκλέχθηκε 3 φορές δημοτική σύμβουλος με ρεκόρ ψήφων έναντι όλων των συμβούλων, όλων των δημοτικών παρατάξεων.
Εν όψει των Δημοτικών Εκλογών  του ερχόμενου Οκτωβρίου, όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι (ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ, ΤΖΕΝΗ ΤΑΠΑΡΑΝΤΖΗ και τελευταία Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ) επιζήτησαν τη συμμετοχή της στα ψηφοδέλτιά τους.
Μίλησε με όλους, τους άκουσε όλους και σαν «πολύφερνη νύφη» όπως εύστοχα την χαρακτήρισε η τοπική ΑΠΟΨΗ (αν δεν κάνουμε λάθος), ακόμα… «ψάχνεται»!
Το γεγονός δε ότι η εκλογική της δύναμη είναι πλέον υπεράνω κομμάτων, γίνεται ακόμα πιο περιζήτητη, γιατί είναι ανεξάρτητη και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν.
Όμως ήρθε η ώρα να διαλέξει «μνηστήρα» και όποια και αν θα είναι η τελική της απόφαση θα είναι σεβαστή.
Το ζητούμενο για την τοπική κοινωνία είναι η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της και ΟΧΙ η ΑΠΟΧΗ της.
Το ζητούμενο είναι να μην αλλάξει και μετερίζι.
Την χρειάζεται ο Δήμος Αρταίων και όχι η Περιφέρεια.
Βίκυ δεν πάει άλλο!!!

Λ.Σ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top