Τις τελευταίες ημέρες πλημμύρισαν τα προσωπικά προφίλ στο Facebook υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του Δημάρχου Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, με την δήθεν είδηση περί εξασφάλισης του κομματικού χρίσματος ή της στήριξης της Ν.Δ., αναπαράγοντας δημοσιεύματα αθηναϊκών μέσων ενημέρωσης που στερούνται σχετικής εγκυρότητας.

 

Και το λέμε αυτό για τους παρακάτω λόγους:

1. Η Ν.Δ., προ πολλών προηγούμενων αναμετρήσεων, δεν προσφέρει επίσημη κομματική στήριξη υποψηφίων δημάρχων σε μικρούς δήμους, αποφεύγοντας να διχάσει τις τοπικές κοινωνίες, με εξαίρεση τους πολύ μεγάλους δήμους της χώρας, από τους οποίους «εξάγονται» πολιτικά συμπεράσματα

2. Η Ν.Δ. θα έκανε επίσημες ανακοινώσεις, αν πρόσφερε και που, κομματική στήριξη και

3. Τα «αδέσποτα» σχετικά δημοσιεύματα παραπληροφορούν, μόνο και μόνο, για κυκλοφοριακούς λόγους και στηρίζονται σε «αδέσποτες» πηγές.

Όσοι επικαλούνται και αναπαράγουν τέτοια δημοσιεύματα, προσφέρουν κάκιστη υπηρεσία στο κόμμα τους, στον συνδυασμό τους, στις υποψηφιότητές τους.

Είναι ένα χαζό… «παραμύθι» παλαιοκομματικών εποχών που κανένας σήμερα δεν το πιστεύει.

Τέλος και για να μην αδικούμε και το ΠΑΣΟΚ, κι αυτό το κόμμα ακολουθεί την ίδια τακτική, αντίθετα με τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και άλλα κόμματα της Αριστεράς, που στηρίζουν τους υποψηφίους απλά για να καταγράψουν την κομματική τους δύναμη.

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top