Πριν από αρκετές ημέρες ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε δημοσκόπηση για το Δήμο Αρταίων, συνεργαζόμενος με κορυφαία αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη εταιρία δημοσκοπήσεων της χώρας.

Αυτή η δημοσκόπηση είχε προγραμματιστεί να γίνει το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, με την ελπίδα, να έχει διαμορφωθεί και το αυτοδιοικητικό σκηνικό για το Δήμο Αρταίων, κάτι που δεν συνέβη.

Αντίθετα προέκυψαν καταστάσεις μη αναμενόμενες.

Όπως η αποχώρηση της ΤΖΕΝΗΣ ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ και η «είσοδος» στην εκλογική μάχη, δύο νέων προσώπων, στο και πέντε, του αυτονόητου χρόνου.

Αναφερόμαστε στον ΠΑΝΟ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ, προτεινόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ, προτεινόμενο από το ΠΑΣΟΚ.

Επειδή όμως και οι δύο αυτές υποψηφιότητες, δεν είναι σίγουρες για να οδηγηθούμε σε ασφαλή συμπεράσματα, αποφασίστηκε η διεξαγωγή της δημοσκόπησης του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» να γίνει το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου ή το 1ο του Σεπτεμβρίου, ώστε η εικόνα που θα καταγραφεί να είναι πιο «καθαρή», όσο μπορεί να γίνει πιο καθαρή.

Όπως και ναχει, οι αναγνώστες μας θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι οι δημοσκοπήσεις για τους δήμους, όπως ο δικός μας, καταγράφουν και αξιολογούν κυρίως το πρόσωπό του υποψηφίου δημάρχου κι όχι τον συνδυασμό.

Επίσης δημοσκοπήσεις που γίνονται από ιστοσελίδες ή από Μέσα Ενημέρωσης ή από φορείς που δεν είναι αναγνωρισμένοι και πιστοποιημένοι, στον τομέα της έρευνας, δεν πρέπει να θεωρούνται σε καμία περίπτωση σαν αξιόπιστες.

Υπηρετούν σκοπιμότητες και στην καλύτερη περίπτωση, δεν εξασφαλίζουν εγκυρότητα.

Τέλος από την πλευρά του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» δεν γίνεται γνωστό το όνομα της εταιρίας που θα κάνει τη δημοσκόπηση για το Δήμο Αρταίων, για να αποφευχθούν πιθανές παρεμβάσεις επηρεασμού του αποτελέσματος.

 

 

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top