Τρία ονόματα για τρία ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πόστα, οριστικά «κλείδωσαν».

Για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΗΛΑΣ.
Για τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αρταίων προορίζεται ο φαρμακοποιός ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, σημαντικό στέλεχος της ομάδας του προεκλογικού αγώνα του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΣΙΑΦΑΚΑ.
Τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Άρτας (ΔΕΥΑΑ), θα την καλύψει ο ίδιος ο Δήμαρχος.
Για τη θέση του Προέδρου της Αναπτυξιακής Δημοτικής Επιχείρησης (ΑΔΑΕ) έχει «κλειδώσει» το όνομα του Δημοτικού Σύμβουλου ΝΙΚΟΥ ΚΕΦΗ και όχι τυχαία.
Ο ίδιος ο Δήμαρχος και η Δημοτική του Παράταξη πιστεύουν ότι οι δυνατότητες και οι προοπτικές της ΑΔΑΕ, είναι τεράστιες και δεν είναι μόνο η διεξαγωγή μια φορά το χρόνο μιας Εμποροπανήγυρης.
Εμπιστεύονται συνεπώς τον καταξιωμένο επιχειρηματία ΝΙΚΟ ΚΕΦΗ να αναλάβει αυτό το πόστο, με πρώτη προτεραιότητα την άμεση αξιοποίηση όλης της Δημοτικής Περιουσίας προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.
Επίσης στις πρώτες προτεραιότητες του νέου Προέδρου της ΑΔΑΕ, θα είναι η ριζική αναβάθμιση του παζαριού και η αξιοποίηση και εκμετάλλευση του τεράστιου χώρου του Εκθεσιακού Δημοτικού Κέντρου «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΓΙΑΣ» καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (για υπαίθριες συναυλίες, εκθέσεις τοπικών προϊόντων, διάφορες εκθέσεις πανελλαδικής εμβέλειας) κ.α.
Τέλος για τις θέσεις των 8 αντιδημάρχων και δύο άμισθων, οι πρώτοι που θα «παίξουν», είναι οι παλαιότεροι και με εμπειρία Δημοτικοί Σύμβουλοι αλλά και εκείνοι που βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις σταυροδοσίας των Δημοτικών Εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Επισημαίνουμε ότι το σύνολο των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας θα χρησιμοποιηθεί ισότιμα σε ρόλους αντιδημάρχων, αλλά και σε άλλους αξιόλογους ρόλους.
Τέλος για το Γραφείο – Προθάλαμο του Δημάρχου και για τους πέντε ειδικούς συνεργάτες του, η επιλογή των προσώπων θα γίνει με ιδιαίτερα αξιοκρατικά κριτήρια.

Β.Σ.


 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top