Σύμφωνα με δημοσίευμα φιλοκυβερνητικής ιστοσελίδας της Αθήνας (liberal.gr;), του έγινε πρόταση για μια θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ν.Δ., αλλά δήλωσε αδυναμία σε αυτή τη φάση.

Αναφερόμαστε στον πρώην δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες μας από το στενό πολιτικό του περιβάλλον, «επεξεργάζεται» ήδη το ενδεχόμενο, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, να διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο Άρτας της Ν.Δ.
Εκλογές, που κατά πολλούς δεν «θα γίνουν στην ώρα τους», όπως συνηθίζεται να λέγεται σε αυτές τις περιπτώσεις.
Διότι αν τα κόμματα της Κεντροαριστεράς, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, δημοσκοπικά αρχίζουν να παίρνουν την «ανηφόρα» και αν το ίδιο παρατηρηθεί και στα κόμματα της άκρας Δεξιάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα διστάσει να αναζητήσει ανανέωση της κυβερνητικής εντολής, πολύ πιο ενωρίτερα από την κανονική λήξη της κυβερνητικής θητείας του.
Μετά τις ευρωεκλογές του προσεχούς Ιουνίου, η διεργασίες για τις επόμενες εθνικές εκλογές, σε επίπεδο ενδιαφερόμενων υποψηφίων βουλευτών αυτού του χώρου, θα ξεκινήσουν κανονικά και σε όλα τα κομματικά επίπεδα.
Τέλος, σκέψεις για αλλαγές νέων πολιτικών προσανατολισμών «βασανίζουν» και άλλους, που διανύουν ήδη 3η θητεία στα αξιώματά τους και ότι ήταν να προσφέρουν το πρόσφεραν, αλλά για αυτά τα πρόσωπα, σε προσεχή δημοσιεύματά μας.

 

«Π»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top