Εδώ και δύο μήνες ο «Π» και με δύο δημοσιεύματά του, που δεν διαψεύστηκαν, «προβλέπει» την μεταπήδηση του πρώην Δημάρχου Αρταίων Χρήστου Τσιρογιάννη, από την Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Και αυτές οι προβλέψεις μας δεν ήταν αστήρικτες.
Δεν μας «τόπανε οι τσιγγάνες» ούτε και οι «χαρτορίχτρες».
Ήταν λογική εκτίμηση και ερμηνεία γεγονότων.
Στα εν λόγω δημοσιεύματά μας υποστηρίξαμε ότι ο «κύκλος» του Χρήστου Τσιρογιάννη στο Δήμο Αρταίων «έκλεισε» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
Και προβλέψαμε ότι θα είναι απίθανο ο ίδιος να «παροπλιστεί» πολιτικά, να πιάσει την άκρη, στην ηλικία των 49 χρόνων που διανύει.
Θα ήταν απίθανο, αλλά και απίστευτο!
Και τον «είδαμε» να αλλάζει… μετερίζι.
Και πριν πιάσουν οι μεγάλες ζέστες και σαλέψει ο νους μας, με τις κινήσεις και τις ενέργειές του επιβεβαιώνει την ουσία των εν λόγω δημοσιευμάτων μας.
Συχνές περιοδείες στα χωριά του νομού, διακριτική αποστασιοποίηση από τα δημοτικά δρώμενα, αντιπολιτευτική… «κούραση», εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για τα ζητήματα και τα προβλήματα της περιφέρειας της Άρτας και πολλά άλλα.
Όμως εκεί που «αποκαλύπτονται» οι προαναφερόμενες προθέσεις του, είναι στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων.
Σε τρεις συνεχόμενες συνεδριάσεις αυτού του οργάνου κι ενώ ο συνδυασμός του είχε καταθέσει σοβαρότατες ερωτήσεις που «απαιτούσαν» υπεύθυνες απαντήσεις από τη σημερινή Δημοτική Αρχή (ΞΕΝΙΑ, Γεφύρωση Αράχθου κ.α.), ο ίδιος… «έλαμψε» δια της απουσίας του!!!
Κι αυτό, προβλέπουμε ότι θα έχει και συνέχεια, ενώ δηλώνει «παρών» για τη Βουλή των Ελλήνων.
Ακόμα προβλέπουμε και παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Δήμο μας.
Ο νέος «οδικός χάρτης» του, εξελίσσεται σταθερά και θα αποτολμήσουμε να πούμε ότι ενδεχομένως εντός του καλοκαιριού να ανακοινώσει και επίσημα τις σχετικές αποφάσεις του.
Και αυτό, κατά την άποψή μας, θα κάνει, μιας και τους καλοκαιρινούς μήνες είθισται οι αρτινοί ετεροδημότες να επισκέπτονται τη γενέτειρά τους.
Τέλος «πάμε στοίχημα» ότι αυτό ακριβώς θα συμβεί και θα δικαιωθούμε και αυτή τη φορά.

«Π»  

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top