Η απροκάλυπτη τρομοκρατία και το ωμό μπούλινγκ σε βάρος μεροκαματιάρηδων της περιοχής μας έχει πλέον όνομα, επάγγελμα και διεύθυνση.

Είναι ο επί 9 χρόνια δήμαρχος Αρταίων, ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ, που οι αρτινοί στις τελευταίες δημοτικές εκλογές τον απάλλαξαν από τα καθήκοντά του, προφανέστατα και για αυτόν τον λόγο.
Δεν μπορεί ακόμα να χωνέψει την ήττα του, αν και πέρασαν σχεδόν 9 μήνες από την εκλογική συντριβή του.
Συνεχώς βάζει «τρικλοποδιές» στη σημερινή Δημοτική Αρχή, συνεχώς απειλεί, συνεχώς ψάχνει αφορμές για να εκτονώσει τις κακίες του.

Δεν τα καταφέρνει στα «ίσια», ο νυν δήμαρχος ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΣΙΑΦΑΚΑΣ κι όλοι οι συνεργάτες του «δεν τον χαμπαριάζουν» και προφανέστατα αυτό τον «βγάζει από τα ρούχα του».
Και ξεσπάει στους μεροκαματιαρήδες της περιοχής μας, με το «κακουργηματικό παρελθόν», της στήριξης του αντιπάλου του.
Με επαναλαμβανόμενες άμεσες και έμμεσες απειλές, κάνει μπούλινγκ και τρομοκρατεί αυτούς τους ανθρώπους που έχουν το θράσος να διεκδικούν από το Δήμο Αρταίων, λίγα μεροκάματα (όχι προσλήψεις), για να ζήσουν τις οικογένειές τους.
Με δίμηνες η τετράμηνες συμβάσεις στα σκουπίδια, με μπλοκάκι η με ανάθεση έργου 12μηνης διάρκειας (οι τυχεροί), κάτι που συνέβαινε και επί των ημερών του, αλλά κανένας αντίπαλός του δεν διανοήθηκε να του κάνει έστω και μια ανώδυνη κριτική.
Τελευταία και η πιο ΑΘΛΙΑ περίπτωση ήταν αυτή της σελίδας στο Facebook του συνδυασμού του κ. Τσιρογιαννη, που προαναγγέλλει ΠΙΘΑΝΕΣ 4 προσλήψεις από τη ΔΕΥΑΑ με 2 ΠΙΘΑΝΕΣ περιπτώσεις «υβριστών» του κ. Τσιρογιάννη.
Χωρίς στοιχεία, χωρίς ονόματα, χωρίς καμιά βάση.
Μια ΑΟΡΙΣΤΗ «πληροφορία» με χυδαίο περιεχόμενο.
Που απευθύνεται προς κάθε αρτινό μεροκαματιάρη, που θα τολμήσει να ζητήσει δουλειά στο Δήμο του, χωρίς να έχει ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΙΚΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ.
Σε προηγούμενο κείμενό μας ζητήσαμε από τον κ. Τσιρογιάννη να μας πει αν υιοθετεί αυτή την τακτική.
Δεν απάντησε, αλλά η σιωπή του είναι πλέον ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ!
Είναι δικιά του... γλίτσα!!!
Εμείς αυτό το θέμα θα το φέρουμε και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, για να πάρουν θέση και οι συνάδελφοί του σε αυτό το όργανο.
Ανέχονται το μπούλινγκ και την τρομοκρατία που χρησιμοποιεί τόσο ξεδιάντροπα ο πρώην δήμαρχος;
Και ιδιαίτερα και ξεχωριστά ρωτάμε τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του κ. Τσιρογιάννη, τους ΣΩΤΗΡΗ ΧΡΗΣΤΟΥΛΗ και ΓΙΩΡΓΟ ΣΙΛΙΟΓΚΑ, αλλά και την κ. ΒΑΣΩ ΑΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ, που κινείται στο χώρο της Αριστεράς, δηλαδή της εργατιάς, ποια είναι η θέση τους;
Αυτά σαν προκαταβολή στον κ. πρώην Δήμαρχο για εκείνα που θα ακολουθήσουν.
Και θα είναι... πολλά και... «ποικίλης ύλης»!!!

«Π»

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top