Πρώτη προτεραιότητα του προεκλογικού προγράμματος της δημοτικής παράταξης του νυν Δημάρχου ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ και βασικός κοινωνικός «πυλώνας» της, ήταν η ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου, άμα τη αναλήψη της δημοτικής εξουσίας.

Μετά από επτά μήνες (εξουσίας) και στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 30-3-2015, η δημοτική σύμβουλος ΒΙΚΥ ΒΑΣΙΛΑΚΗ, υπενθύμισε στον Δήμαρχο εκείνη την προεκλογική του υπόσχεση, λέγοντας του:

«Επειδή πλησιάζει το Πάσχα και τα προβλήματα από την κρίση οξύνονται περισσότερο, πολλοί συνδημότες και συνάνθρωποί μας, έχουν άμεση ανάγκη της κοινωνικής πρόνοιας του Δήμου μας.

Θα ήθελα να ρωτήσω κύριε Δήμαρχε, πέραν της όποιας προγραμματισμένης κοινωνικής δράσης, ενόψει του Πάσχα, τι γίνεται με την λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που είχατε προεκλογικά εμφανίσει ως πρώτη προτεραιότητά σας;

Τι έχετε κάνει προς αυτή την κατεύθυνση…»!

Και η απάντηση του Δημάρχου: «…Ακόμη δεν έχουμε κάνει τίποτε…»! 

Και η δική μας ερώτηση: «Γιατί;»!!! 

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top