Εδώ και αρκετό  διάστημα λειτουργεί στην πόλη μας, «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ», στο οποίο προσφέρονται δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε ανασφάλιστους, παρά το γεγονός, ότι και οι ανασφάλιστοι απολαμβάνουν δωρεάν περίθαλψη, από την Πολιτεία.

Λειτουργεί επίσης και «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ»!

Ρωτάμε τον τοπικό Ιατρικό Σύλλογο, το εν λόγω «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ», έχει τις απαραίτητες προδιαγραφές και άδειες λειτουργίας;

Ποιοι είναι υπεύθυνοι έναντι των νόμων και των ευθυνών των παρεχόμενων υπηρεσιών προς εκείνους που το επισκέπτονται;

Η συμβολή του Ιατρικού Συλλόγου σε αυτή την κίνηση, ζητήθηκε κι αν ναι, σε τι επίπεδα, και σε τι συνίσταται;

Ρωτάμε τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Άρτας, στο τοπικό «Κοινωνικό Φαρμακείο», υπάρχει διπλωματούχος φαρμακοποιός, απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία του κι αν όχι, σε τυχόν περίπτωση «φαρμακευτικού λάθους ή ατυχήματος», ποιος φέρει την ευθύνη;

Και για να προλάβουμε τυχόν παρερμηνείες, ηθελημένες ή αθέλητες, όταν ξεκίνησε αυτή η πρωτοβουλία, (περί ίδρυσης Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου), εμείς του «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ» την χαρακτηρίσαμε σαν κίνηση προεκλογικών εντυπώσεων υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας αυτή την άποψή μας, στο γεγονός ότι οι πρωτοστατούντες, προέρχονταν από αυτόν τον χώρο.

Δεχόμαστε ότι τους αδικήσαμε!

Όμως τα προαναφερόμενα ερωτήματά μας, έχουν ΒΑΣΗ και ΟΥΣΙΑ και πρέπει να απαντηθούν!

 

«Π»

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top