Από τα πιο απίστευτα, που συνέβησαν ποτέ στη Βουλή των Ελλήνων, είναι εκείνα που διαδραμματίστηκαν στην τελευταία συνεδρίασή της, με πρωταγωνιστή και αυτή τη φορά, τον μεγαλύτερο και πιο επικίνδυνο λαϊκιστή, δημαγωγό και θρασύτατο ακροδεξιό πολιτικό, ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ.

Ο οποίος, σε μια άκρως σημαντική συνεδρίαση της Βουλής και για ένα ζήτημα ζωής και θανάτου για τη χώρα, που αφορούσε τα προαπαιτούμενα, για την επίτευξη συμφωνίας με τους εταίρους μας, αναίτια ξέσπασε σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης, που χωρίς την στήριξή τους, θα είχε καταρρεύσει η τωρινή κυβέρνηση, στην οποία συμμετέχει και ο ίδιος ως συνεταίρος.

Ένα παραλήρημα που άφησε άφωνους το σύνολο των βουλευτών, αλλά και όλων εκείνων που παρακολουθούσαν τηλεοπτικά την εν λόγω συνεδρίαση.

Απύθμενο θράσος, από έναν πολιτικό, που προκαλεί διαρκώς την ελληνική κοινωνία, με ασύστολες καταγγελίες και κατάπτυστες απειλές, κατά συναδέλφων του και κατά κομμάτων, που στηρίζουν – επαναλαμβάνουμε – την «συνεταιριστική» κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Θράσος χιλίων πιθήκων!

Συμπεριφορά που δεν θα την ανέχονταν ούτε οι σκλάβοι του Μεσαίωνα.

Κι όμως την ανέχτηκαν και την κάνανε «γαργάρα», οι «φιλοευρωπαϊκές» δυνάμεις του Κοινοβουλίου, Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ, αλλά και ο υποτιθέμενος προοδευτικός και ριζοσπαστικός ΣΥΡΙΖΑ.

Σαν «κότες» κάθισαν όλοι τους και τον άκουγαν και κανείς δεν αποτόλμησε, να σηκώσει ΣΘΕΝΑΡΑ τη φωνή του, εναντίον του, να αντιδράσει, να προστατεύσει την προσωπική του τιμή και αξιοπρέπεια και το κύρος του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Κι όταν «ψέλλισε» κάτι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Καμμένος τον αποστόμωσε, λέγοντας: «Αν πιστεύετε ότι επειδή στηρίζετε την κυβέρνηση, θα γλυτώσετε από τις ευθύνες σας, είστε γελασμένος. Μη μας ψηφίζετε και ρίξτε μας…»!

Θρασύτατη απειλή, που κανέναν δεν ενόχλησε.

Σαν «κότες» την… κατάπιαν!

Αντί οι της αντιπολίτευσης, να αξιώσουν από τον πρωθυπουργό και συνεταίρο του, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ, την ίδια στιγμή να τον αποπέμψει από την κυβέρνηση και να απαλλαγή μια και καλή από το κυβερνητικό αυτό «βαρίδι» των ΑΝΕΛ, σιώπησαν ομαδικά και… εκκωφαντικά!

Τι φοβήθηκαν;

Μην βρει αφορμή ο Τσίπρας και… «λακίσει»;

Αφελής μια τέτοια σκέψη! Τώρα η «κωλοτούμπα» έγινε!

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν «υπέκυψε» στους 39 δικούς του βουλευτές, που… «λιποτάκτησαν» και θα το έκανε για τους 12 των ΑΝΕΛ, που στο κάτω – κάτω της γραφής, δεν συμπληρώνουν και πλειοψηφία;

Άλλωστε, τώρα, χωρίς τη στήριξη – ανοχή της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση θα είχε πέσει.

Συνεπώς ο πρωθυπουργός, δεν έχει λόγο να υπολογίζει στους ΑΝΕΛ και να ανέχεται, τέτοιες καθόλου κολακευτικές, για την κυβέρνησή του καταστάσεις.

Και όλοι αυτοί που κάνανε γαργάρα, τα όσα προσβλητικά τους είπε ο θρασύτατος Καμμένος, με τη σιωπή τους, δικαίωσαν ακόμη και την Ραχήλ Μακρή, που είπε σχετικά για τον αρχηγό των ΑΝΕΛ: «Τον νοιάζει μόνον η καρέκλα του υπουργού και τίποτε άλλο…»! 

Κλείνοντας, θα πρέπει να πούμε ότι αυτό το διάστημα ζούμε το άκρως άωτον της πολιτικής ζούγκλας.

Με μια Βουλή που σε κάθε συνεδρίασή της, από τους Καμμένους γίνεται Βαγδάτη και από τη ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ… Ιερά Εξέταση και Δίκη της Νυρεμβέργης.

Και τα κόμματα; Στον κόσμο τους!!!

Προς τα πού να … μουτζώσεις;

 

                                                                                        Λ.Σ.

 

Από εταιρία μπαταριών οχημάτων MODILE BATTERY EE που εδρεύει στην Αθήνα.

Ζητείται άτομο για εργασία στο υποκατάστημα της ΑΡΤΑΣ (ΓΕΦΥΡΑ ΑΡΤΑΣ Τ.Κ 47100) για πλήρες ωράριο. Απαραίτητη προϋπόθεση δίπλωμα μοτοσυκλέτας & αυτοκίνητου ηλικίας, έως 40 ετών.

Επικοινωνία στα τηλ. 210-5762834-6937028489

e-mail. για βιογραφικό. info@modilebattery.gr

www.modilebattery.gr

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top