Ο ερχόμενος Φλεβάρης, ο Φλεβάρης του 2016, θα… «κακιώσει» για τους έλληνες και την Ελλάδα, σύμφωνα με «απόσταγμα» προβλέψεων, ειδικών και… ανίδεων, που κατά καιρούς φιλοξενούνται στο διαδίκτυο, ακόμη και από σοβαρά και αξιόπιστα δημοσιογραφικά SITE!

Σύμφωνα με δικές μας τώρα πληροφορίες, που προέρχονται από άτομα που εργάζονται σε καίριες θέσεις του Δημοσίου, ακόμη και οικονομικών υπουργείων, αυτόν τον μήνα (τον Φεβρουάριο) «ο κόμπος φτάνει στο χτένι», όσον αφορά τα επακόλουθα των μνημονίων και περισσότερο του 3ου μνημονίου, αλλά και τα προαπαιτούμενα που τα συνοδεύουν.
Προαπαιτούμενα που στην πράξη, δύσκολα θα υλοποιηθούν.
Και αυτά τα προαπατούμενα, τα πολλές δεκάδες προαπαιτούμενα, μαζεμένα θα τιναχθούν στον «αέρα» και οι προοπτικές για κάτι το αντίθετο, είναι ελάχιστες έως και μηδαμινές.
Διότι είναι τόσες πολλές οι «καυτές πατάτες», που δεν τις αντέχουν ούτε «μαντεμένια χέρια»! Τελειώνουν όλα τα ψέμματα!!!
Θα προκύψει έντονο και πλήρες πιεστικό αδιέξοδο, σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς.
Και αυτό το αδιέξοδο, δεν θα προέλθει από τις υποχρεώσεις της χώρας μας προς τους δανειστές της, ούτε από τυχόν κυβερνητική κρίση, αλλά από αδυναμία κάλυψης, ακόμη και των βασικών αναγκών λειτουργίας του Κράτους και όχι μόνο από αδυναμία κάλυψης μισθών και συντάξεων, αδυναμία που υπάρχει και σήμερα και που συνεχώς επιδεινώνεται.
Πέραν όλων των προαναφερόμενων, η κρίση στο πολιτικό μας σύστημα, τώρα εμφανίζεται αξεπέραστη.
Έχουμε ανίκανη, ανεπαρκή και αναποτελεσματική κυβέρνηση, που ήταν η τελευταία ελπίδα των ελλήνων και διαψεύστηκαν.
Έχουμε έναν ΣΥΡΙΖΑ, που κάνει ότι είναι αναγκαίο, για να μπει και η «ταφόπλακα» στο ήδη «νεκρό» πολιτικό μας σύστημα.
Έχουμε και μια ανήμπορη και ανύπαρκτη αντιπολίτευση, που πασχίζει μόνο για τη συντήρησή της, μιας και η διεκδίκηση εκ νέου της εξουσίας, φαντάζει πλέον σαν όνειρο θερινής νυκτός.
Με αυτά τα δεδομένα (και είναι δεδομένα), οι προβλέψεις για τραγικές καταστάσεις τον προσεχή Φεβρουάριο, δεν μπορούν να χαρακτηριστούν υπερβολές.
Σημειώστε, το 3ο δεκαήμερο του ερχόμενου Φεβρουαρίου, θα ζήσουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις και ενδεχομένως και ανεξέλεγκτες!

                                                                                                            ΛΕ-ΣΤΑΣ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top