Σε πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «ΓΝΩΜΗ» και με τίτλο: «ΚΑΘΑΡΙΣΕ» Η ΟΛΓΑ, διαβάζουμε ότι «ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου, της κυβερνητικής εκπροσώπου ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ (το όνομα του δεν έχει σημασία) και στενός της συνεργάτης (και εδώ δεν έχει σημασία το όνομα του), είναι τα δυο μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας…»!

Και ακόμη, διαβάσαμε ότι: «… η κυβερνητική εκπρόσωπος και ισχυρή της κυβέρνησης Ο.Γ. «πήρε πάνω της» το όλο θέμα και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον έτερο βουλευτή, να κάνει τη δική του πρόταση…»!

Δεν είδαμε καμία διάψευση και σε κανένα απολύτως σημείο του δημοσιεύματος.

Που σημαίνει ότι δυο στελέχη του πολιτικού της γραφείου, πήραν τα εν λόγω αξιώματα.

Κατά άλλες, δικές μας τώρα πληροφορίες και άλλο στέλεχος του πολιτικού της περιβάλλοντος και πολιτικού της γραφείου, που τοπικά παίζει και ρόλο «υπεύθυνου Τύπου» και διατηρεί και δημοσιογραφικό SITE, «λιβανιστήριο» της κ. υπουργού, πρόκειται σύντομα να «βολευτεί» σε κυβερνητικό πόστο, σε «πρώτη ευκαιρία».

Μάλιστα και πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες μας, το εν λόγω στέλεχος, πρόσφατα ήταν στην πρωτεύουσα για αυτόν τον λόγο και για πολλές μέρες.

Αν έτσι έχουν τα πράγματα (και προφανώς έτσι έχουν), τότε η βουλευτής Άρτας και υπουργός, «δικαιούται» να «βολεύει» αρτινούς συντρόφους της, με «λάβαρο» το «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς, της… «άμωμης» Αριστεράς, όχι όμως να «βολεύεται» η ίδια, εξυπηρετώντας τους προσωπικούς της «ημετέρους», του πολιτικού της γραφείου.

Έχουμε άδικο;

 

                                                                                                                                                                                   Λ.Σ. 

 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top