Άρθρο του ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ με τίτλο «Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ Ή ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ;» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ), είδε αυτές τις μέρες το φως της δημοσιότητας, ένα άρθρο με σοβαρές επισημάνσεις στα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα σε βάρος της περιοχής μας και που περιθωριοποιούν την Άρτα, τόσο στον τομέα της ανάπτυξης, όσο και σε εκείνους που αφορούν την παραπαίουσα ήδη τοπική οικονομία και την κοινωνική συνοχή.

Κάνει μάλιστα λόγο για «σχέδιο πλήρους οπισθοδρόμησης, απαξίας και εντέλει αφανισμού της πόλης και του νομού μας»!
Και αφού κάνει χαρακτηριστικές αναφορές που οδηγούν αυτή την εκτίμησή του, καταλήγει: «Ποιος λοιπόν αμφιβάλει ότι βρισκόμαστε σε μια συνεχή υποβάθμιση της περιοχής μας; Θα μείνουμε ασυγκίνητοι ή θα σπεύσουμε, ώστε η αρχή του τέλους να είναι το τέλος της Αρχής;»!!!

Το κεφαλαίο Α της τελευταίας λέξης (Αρχής) είναι δικό του!

Θέλει κάτι να πεί ο συντάκτης αυτού του άρθρου ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ;
Κάτι πέραν των επισημάνσεών του και των αγωνιών του, για την περιοχή μας;
Δεν γνωρίζουμε και ούτε επιδιώξαμε να μάθουμε κάτι περισσότερο.
Όμως εικάζουμε ότι το συγκεκριμένο άρθρο, που γράφτηκε και δόθηκε στη δημοσιότητα σε μια περίοδο, πολιτικά χαλαρή, όπως είναι ο μήνας Αύγουστος, έχει τη σημασία του!

Είναι η «αρχή» της επανόδου του ΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στα κοινά και στους πρώτους ρόλους;
«Ματιάζει» το Δήμο Αρταίων ή την Αντιπεριφέρεια Άρτας, πολιτικά μετερίζια, τα οποία υπηρέτησε ως πρόεδρος στα Συμβούλιά τους;
Και είναι «κενοί», για τον πολιτικό του χώρο και οι δύο αυτοί ρόλοι, του Αντιπεριφερειάρχη Άρτας και του Δημάρχου Αρταίων!

Κι εδώ εικάζουμε ότι θα επιλέξει την Αντιπεριφέρεια, ένας ρόλος κομμένος και ραμμένος στα μέτρα του, ένα αξίωμα, που μετά και από τον άδικο και απροσδόκητο θάνατο του αείμνηστου εκλεγμένου Αντιπεριφερειάρχη ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΠΑ, δεν υπηρετήθηκε επαρκώς από το διάδοχό του!

Δεν είναι στις προθέσεις μας, αλλά ούτε και στις δημοσιογραφικές μας συνήθειες, να λιβανίζουμε ή να πλέκουμε αβασάνιστα εγκώμια, σε πρόσωπα της πολιτικής.
Όμως στην περίπτωση, αν ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση, η απόφασή του θα είναι συνετή, ενδιαφέρουσα και επωφελής για την περιοχή μας.

ΛΕ-ΣΤΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΥ DADA ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ Facebook του DADA ΕΔΩ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top