Με μεθοδικότητα προχωράει ο Παύλος Στασινός της υποψηφιότητά του για το Δήμο Αρταίων. Ο Παύλος Στασινός μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στους δυο βουλευτές και τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Άρτας, προχώρησε στην ανασύσταση του πολιτικού του γραφείου θέτοντας όλο το πρώην στελεχιακό δυναμικό του σε εγρήγορση. Τα άτομα που στελέχωναν το γραφείο του κατά τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας, έχουν κάνει τις πρώτες κρούσεις και επαφές για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου.

Η μαγιά του ψηφοδελτίου αποτελείται από τους δημοτικούς συμβούλους που αποσχίστηκαν από το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου Γιάννη Παπαλέξη, αρχής γενομένης από τον Γιάννη Νικολάου, τον Θεόδωρο Γκούβα, τον Γιάννη Κοτσαρίνη καθώς και τους Κώστα Παπαμιχαήλ και Φώτη Φώτιο. Άλλωστε όπως πολλοί υποστηρίζουν ο χρόνος των δύο τουλάχιστον τελευταίων  αποχωρήσεων δεν ήταν τυχαίος και πιθανόν να σχετίζονται άμεσα με το όλο εγχείρημα.

Το επόμενο διάστημα αναμένονται και οι πρώτες δημόσιες παρεμβάσεις του πρώην βουλευτή για τα θέματα του Δήμου. Η προβολή και η επικοινωνία προετοιμάζεται με πολύ προσοχή και σύμφωνα με πληροφορίες την έχει αναλάβει αφιλοκερδώς γνωστός δημοσιογράφος τοπικής εφημερίδας που γνωρίζει άριστα τα δημοτικά πράγματα. Στόχος του Παύλου Στασινού, είναι η υποψηφιότητά του να λειτουργήσει ως βασικός πόλος για τη δημιουργία μιας ευρύτερης δημοκρατικής αυτοδιοικητηκής παράταξης που θα εξασφαλίσει και την πολιτική στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πιθανότητα αυτή είναι εφικτή αφού η αποχώρηση της Όλγας Γεροβασίλη από την ηγεσία της «Κίνησης Πολιτών», έχει αφήσει ένα μεγάλο κενό που με βάση το στελεχιακό δυναμικό της παράταξης δύσκολα καλύπτεται. Η προσέγγιση άλλωστε, είχε αρχίσει  από την επόμενη μέρα της παραίτησης του Παύλου Στασινού από το βουλευτικό αξίωμα, στην οποία οδηγήθηκε, αποποιούμενος την ευθύνη για την ψήφιση του δεύτερου μνημονίου, σε αντίθεση με την υπερψήφιση του πρώτου μνημονίου στο οποίο έδειξε κομματική νομιμότητα.

Η υποψηφιότητα του Παύλου Στασινού μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα στο Δήμο Αρταίων και να προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο σύνολο των αυτοδιοικητικών παρατάξεων.  

ΛE.ΣΤΑΣ.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top