Οι εφημερίδες και μάλιστα αυτές που σέβονται το ρόλο τους και που κουβαλάνε και μια ιστορία πολλών ετών στον τόπο που κυκλοφορούν, δεν είναι… ζήτουλες.

Η μάλλον δεν είναι όλες!

Ο «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» είναι μια από αυτές!

Δεν ανέχεται να τον «βλέπουν» ή να τον θεωρούν… ζήτουλα, ακόμη κι αν χρωστάει της Μιχαλούς, ακόμη κι αν χρειαστεί να βάλει και «λουκέτο»

Αναφερόμαστε σε μια νέα εντολή καταχώρησης (προηγήθηκαν και άλλες αυτού του «επιπέδου» και τις αρνηθήκαμε), που αφορά κάποιο πρόγραμμα του Δήμου Αρταίων, περί Κοινωνικής Οικονομίας, πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, αντί του ποσού… των 50 ευρώ.

Όσο κοστίζει  μια μικρή αγγελία ή η εκτύπωση… κηδειόχαρτων.

Η εντολή λέει ότι είναι «εκ μέρους του Δήμου Άρτας…»!

Την επιστρέψαμε χωρίς δεύτερη σκέψη!

Και λέμε, για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα, στο Δήμαρχο Αρταίων ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ, ότι οι εφημερίδες δεν είναι… ζήτουλες.

Τουλάχιστον όσον αφορά τον «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ»!

Γιατί επί δημαρχίας του, οι δουλειές, πολλών χιλιάδων ευρώ πάνε σε επιχειρήσεις άλλων περιοχών και στους αρτινούς επαγγελματίες μοιράζει… «τρίματα από ραβανί» εκτός από λίγους ευνοούμενους!

Και θυμίζουμε στον νυν δήμαρχο, ότι και κάποιος άλλος πρώην δήμαρχος Αρταίων, συνήθιζε να λέει, ότι: «πέτα τους (στις τοπικές εφημερίδες) ένα… 50ευρω για να το βουλώσουν…»!

Και αυτός ο πρώην, αυτής της πολιτικής φιλοσοφίας έγινε τέως στις τελευταίες εκλογές και πέρασε πλέον «στα αζήτητα»!

Αυτά μόνο για σήμερα!

 

«Π»


 

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top