Λίγους μήνες μετά την επανεκλογή του, ο Δήμαρχος Αρταίων ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ γίνεται στόχος, για ανικανότητα, ανεπάρκεια και ανάρμοστη συμπεριφορά, από εκείνες τις πλευρές (δημοσιογραφικές, διαφημιστικές, τυπογραφικές κι όχι μόνο), που στην τελευταία προεκλογική περίοδο, τον εκθείαζαν, θυμίζοντάς μας τους στίχους του Γ. Σουρή: «Τ’ αγγεία γινήκαν θυμιατά και τα σκατά… λιβάνι…»!

Τον εμφανίζουν εκ των υστέρων σαν μονόφθαλμο, που επικράτησε στους τυφλούς, σαν το λιγότερο κακό, έναντι των άλλων (κακών) υποψηφίων - αντιπάλων του, για να χειριστεί τις τύχες μας, την επόμενη τετραετία!
«Μαζέψτε τον», κραυγάζουν τώρα οι πρώην λιβανιστές του!
Στους οποίους ο Δήμαρχος κ. Τσιρογιάννης, ήταν προκλητικά και «παράνομα»… χορηγός τους, στην τελευταία εκλογική του δοκιμασία.
Εμείς την «κατάπιαμε» εκείνη τη συμπεριφορά του, γιατί βλέπαμε ότι την είχαν «καταπιεί» και μάλιστα αμάσητη και όλοι οι συνυποψήφιοι του, γιατί προφανώς δεν τους άρεσε η… «ομελέτα», για να «σπάσουν αυγά», κατά τον προεκλογικό τους αγώνα.
Την κατάπιαμε και για έναν ακόμη λόγο. Γιατί συνεχώς βγάζουμε εμείς το «φίδι» από την τρύπα, σε κάθε τι αρνητικό του Δημάρχου και οι άλλοι καρπώνονται τα επιχείρια;
Αφορμή για τα παραπάνω είναι και οι μέσω της ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ, απευθείας έως και ύποπτες αναθέσεις,  ασαφείς διαγωνισμοί, πολλών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, για την διοργάνωση των… «θεαμάτων» του Δήμου Αρταίων, τις οποίες, περιέργως τις αναλαμβάνουν «ανάδοχοι» πέραν της ακτίνας όλης της Βορειοδυτικής Ελλάδας.
Η ίδια συνταγή σίγουρα θα ισχύσει και για το 2020!
Επειδή εμείς και άλλοι επαγγελματίες της περιοχής μας, πασχίζουμε για τον «άρτον», ρωτάμε γιατί αυτές οι εκδηλώσεις, δεν τις αναλαμβάνει η Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση, όπως έκανε στο παρελθόν και για εκδηλώσεις, που ποιοτικά, καμιά απολύτως σχέση δεν έχουν με αυτές, που γίνονται επί των ημερών σας;
Ο λόγος ύπαρξης αυτής της δημοτικής επιχείρησης, είναι μόνο η διοργάνωση του παζαριού, μια φορά το χρόνο και για 7 ημέρες;
Χρειάζεται κάποια απάντηση!
Με αυτά και αυτά κ. Δήμαρχε, πρέπει να αντιληφθείς  ότι όπως έστρωσες θα κοιμηθείς.
Ή θα συνεχίσεις τις «παράνομες» χορηγίες σου και θα φωνάζουμε εμείς «ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ» ή θα τις σταματήσεις και θα συνεχίζουν να φωνάζουν «ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΝ», οι ευνοούμενοί σου!
Σε κάθε περίπτωση εμείς τουλάχιστον σεβόμαστε το αξίωμα του Δημάρχου.

 

Λ.Σ.


ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

Go to top