Δεν φθάνει που οι καταθέσεις τους, αρκετών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, «κάνανε φτερά», η Τράπεζα που είναι υπεύθυνη απέναντί τους, όχι μόνο δεν δίνει λύση, αλλά εξοργιστικά αδιαφορεί και «σπρώχνει» τα θύματά της στο δρόμο της Δικαιοσύνης, με ανυπολόγιστο ψυχολογικό και οικονομικό κόστος για τα ίδια.

Κινδυνεύουν να διαλυθούν οικογένειες, ακόμη και να χαθούν ζωές, ενώ δεν δίνονται ούτε απλές εξηγήσεις.
Πέρασαν δύο σχεδόν χρόνια που η Τράπεζα Πειραιώς δέχτηκε σχετικό εξώδικο πελάτη της, και απάντηση δεν έχει δώσει.
Και τα θύματά της είναι αρκετά, τόσο στην Άρτα, όσο στην Πρέβεζα και στα Γιάννενα, με εντοπισμένο τον δράστη και υπάλληλό της σε καίριες μάλιστα θέσεις.
Γνωρίζει λοιπόν το δράστη, αλλά απαντήσεις στα θύματά της δεν δίνει, αλλά ούτε αρνείται την ευθύνη της, ούτε καθοδηγεί τα θύματά της στη διεκδίκηση των καταθέσεων τους, που… ληστεύθηκαν!
Και πρόκειται για ταλαίπωρους, που δουλεύουν ολόκληρη ζωή σε χειρονακτικές εργασίες, εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους στην Τράπεζα Πειραιώς και αντί για προστασία των χρημάτων τους, γίνονται δέκτες μιας απαράδεκτης αδιαφορίας.
Μήπως οφείλει να παρέμβει η Τράπεζα της Ελλάδας ή το Υπουργείο Ανάπτυξης ή όποιο άλλο υπουργείο έχει αρμοδιότητα για αυτή την περίπτωση;

Λ.Σ.ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΔΩ

ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

ENOIKIAZETAI δυάρι στην άνω πόλη, 1ος όροφος. Τιμή 220 ευρώ. Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η δαπάνη ρεύματος και νερού. Τηλ. 6939 871864

-------------------------------

ΖΗΤΕΙΤΑΙ Μονοκατοικία ή ισόγειο διαμέρισμα για συνταξιούχους, έως 250 ευρώ μίσθωμα. Τηλ΄6983 464977

........................................................................

ΠΩΛΕΙΤΑΙ αγροτεμάχιο

Αγροτεμάχιο 6,5 στρέμματα, στην περιοχή Αγίων Αναργύρων, πολύ κοντά στον παράδρομο της Ιονίας και 500 μέτρα από τον οικισμό των Αγ. Αναργύρων.

Τηλ. επικοινωνίας: 6906243082

-------------------------------------------------------------------------------

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΑΙΩΝΕΣ

Πωλούνται 2 ελαιώνες στο Πέτα Άρτας, συνολικά 7 στρέμματα. Με δυνατότητα αγοράς ξεχωριστά ή και οι δύο μαζί. Τιμή 1500 ευρώ (το στρέμμα).

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6977991526 Ηλίας

------------------------------------------------------------------------------

Γνωριμία με Κυρία

Συνταξιούχος δημοσίου, 60 ετών εμφανίσιμος, ζητά γνωριμία με σοβαρή κυρία και εμφανίσιμη, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις (κατά προτίμηση ελεύθερη) από 40 έως 55 ετών για γνωριμία, συγκατοίκηση και ότι άλλο προκύψει στο μέλλον.

Κος Αντώνης.

Τηλ. 698 777 4972

 

Go to top